Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Petitie waarin Samsung wordt gevraagd om het in 2022 niet op te geven

Een petitie gelanceerd door Sam Mobile vroeg Samsung om het Galaxy Note-assortiment niet op te geven. De Samsung website biedt de mogelijkheid om de uitgangen van de Galaxy S en Galaxy Note te wisselen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra S Pen-hoesje

S Pen-hoesje op de Samsung Galaxy Note 20 Ultra // Bron: Arnaud Gelineau – Frandroid

Sam Mobile is een site die al het nieuws dekt Samsung. en voor hem Steeds meer bewijs Van’De Koreaanse gigant geeft zijn Galaxy Note-assortiment opDe site besloot een petitie te lanceren.

Dit staat op de site change.orgen op het moment van schrijven heeft het een piek van 12.000 handtekeningen, drie uur na zijn bestaan.

Let op in de eerste helft van 2022?

De site schrijft in de petitie: “De Galaxy Note-lijn van smartphones is geliefd bij miljoenen fans over de hele wereld, en ze waren erg teleurgesteld toen Samsung zei dat het in 2021 geen nieuwe Note-telefoon zou uitbrengen.”

Dan voegt de site toe dat het niet op de Galaxy S-serie zit, dan geeft het een idee: Hoe zit het met de nieuwe Galaxy Note in de eerste helft van 2022? Misschien kan Samsung volgend jaar de Galaxy S22-reeks overslaan en ons in plaats daarvan een briefje geven? Samsung kan al zijn vlaggenschepen in leven houden door ze te roteren, terwijl al zijn fans tevreden blijven over tegelijkertijd. !”

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 // Bron: Frandroid

De petitie eindigt met deze woorden: “We willen een nieuw briefje, en we willen het zo snel mogelijk krijgen!”

Z-vouw in zoeker

Zelfs als de petitie het niet vermeldt, is de Galaxy Z Fold 3 in ieders gedachten. Alles lijkt erop te wijzen dat de Z Fold-reeks op weg is om de nieuwe smartphone voor werknemers te worden, wat de geleidelijke afschaffing van de Galaxy Note verklaart. En de mogelijke compatibiliteit met de S Pen is de belangrijkste aanwijzing..

READ  Klimaat: de Golfstroom is in gevaar

Als gevolg hiervan zijn de meeste opmerkingen ook gericht tegen het Z Fold-assortiment, dat nu niet zozeer wordt beschouwd als een onderdeel van Note-fans als het Black Sheep.

“Als gebruiker van de Note-serie ben ik erg teleurgesteld over het besluit van Samsung om de productie van deze telefoon stop te zetten ten gunste van opvouwbare smartphones.”Geschreven in het commentaar van een fan van het bord duidelijk aan de orde gesteld. schrijf nog een “Behoud alstublieft het buitengewone scala aan notities! “

En jij, wat denk jij? Ben je teleurgesteld over deze afwijzing? Voel je vrij om je mening met ons te delen in de comments.