Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pensioenen – Grote clash tussen Jean-Marc Morandini en meerderheidsvertegenwoordiger vanmorgen op CNews over de seniorenindex: “Je kunt me niet uitleggen wat het is! Dat heb ik nog nooit gezien!”  – filmpje

Pensioenen – Grote clash tussen Jean-Marc Morandini en meerderheidsvertegenwoordiger vanmorgen op CNews over de seniorenindex: “Je kunt me niet uitleggen wat het is! Dat heb ik nog nooit gezien!” – filmpje

Vanmorgen presenteerde Jean-Marc Morandini live op CNews een nieuwe uitgave van “Morandini Live” gewijd aan pensioenhervorming met verschillende gasten. Tijdens de uitzending vond een grote botsing plaats tussen journalist Erjun Toparsan, vice-president en woordvoerder van Terres de Progrès.

Jean-Marc Morandini vroeg: “Je eerste aanwijzer is nutteloos. Het is onzin. Er zijn geen gevolgen… Kun je me uitleggen hoe nuttig het is?” Zonder de vraag te beantwoorden, antwoordde zijn gesprekspartner: “Ik kan u de aanpak van de regering uitleggen …”.

“Hoe nuttig is dat? Het is vreselijk om het voordeel niet uit te kunnen leggen! Het is surrealistisch! Mijn vraag ligt voor de hand. Je bent belachelijk. Dat heb ik nog nooit gezien!” Bij gebrek aan reactie van de meerderheidsvertegenwoordiger reageerde Jean-Marc Morandini.

Hij vervolgde: “Als je komt en dingen niet kunt uitleggen, heeft het geen zin (…) Ik ben wanhopig. Wat heeft het voor zin? Je weet niet wat het is!”. Jeanmarcmorandini.com nodigt je uit om de grote clash van vanmorgen op “Morandini Live” (zie video hierboven) te (her)ontdekken.

READ  Miss France 2024: Elodie Gosouin's "volledig eerlijke" mening over Yves Gilles zal meer dan één verrassen