Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gewelddadige botsing tussen Matteo Delormo en Benjamin Castaldi op de set van TPMP: “Je wordt veracht”

Gewelddadige botsing tussen Matteo Delormo en Benjamin Castaldi op de set van TPMP: “Je wordt veracht”

Geschreven door Priscilla Goulet

– een gemiddelde 16 maart 2023 om 21:37 uur

Op donderdag 16 maart kwamen columnisten Matthieu Delormeau en Benjamin Castaldi bij TPMP met elkaar in botsing. Zenuwen opgewarmd een beetje! Ontdek wat er is gebeurd!

Deze donderdag 16 maartCyril Hannouna presenteerde een nieuwe versie van Aanraken is niet op zijn plaats Op C8, omringd door een groep columnisten. Tijdens de show werd een topic gelanceerd over gebouweigenaren die krakers moeten compenseren. Het moet gezegd worden dat dit debat de columnisten rond de tafel al snel woedend maakte. IDe meningen waren erg verdeeld. trouw aan zichzelf, Jill Verdez Het veroordeelt de uitspraak van de rechtbank niet. in tegenstelling tot Matthew Delorme. Laatstgenoemde aarzelde niet om op te treden en te winnen tegen het advies van Gil Verdez in. Bekend om zijn gevoeligheid en gebrek aan tact, kon Matteo Delormo niet nalaten zijn mening persoonlijk te geven.

“Alles wordt gedaan voor de mensen die niet werken.”

om zijn zaak te verdedigen, Matthew Delorme Hij legde uit dat in Frankrijk gevangenisstraffen van minder dan zes maanden niet werden toegepast. De reden is simpel, er is geen plaats in gevangenissen. Vervolgens zei de columnist dat Frankrijk mensen hielp die niet deelnamen aan de economie van het land en niet veel werkten.

Alles wordt gedaan voor de mensen die niet werken. Of het nu gaat om hulp of niet, alles wordt voor deze mensen gedaan. Toen ik deze oude dame in Face à Baba zag die haar hele leven heeft gewerkt en 900 euro krijgt als pensioen, terwijl anderen die nooit hebben gewerkt 1200 euro krijgen (…)Ja, dit land helpt mensen die niet werken!» legde Matteo Delormo uit.

READ  "Indrukwekkend" "Excessive Barbarian" een verbluffende nieuwe test die kijkers verbluft

“Zwijg. Hij wordt veracht.”

Matteo Delormo’s verklaringen voor het verdedigen van zijn mening waren helemaal niet naar de smaak van Benjamin Castaldi, waarop hij zich haastte te antwoorden, ook al betekende dit dat hij een botsing moest aangaan:
‘Je haalt alles door elkaar, Matthew!’ Matteo Delormo antwoordde: “Dat ga je me niet vertellen, sorry. Weet je, ik heb een idee, Je spreekt als de liefde in de wei staat. » De voormalige TF1-host leek deze kleine aanpassing helemaal niet te waarderen en haalde er naar uit: ‘Je mond. Die wordt veracht.’

Na deze botsing tussen de twee schrijvers besloot Cyril Hanouna om Matteo Delormo te verdedigen. Alvorens terug te gaan naar zijn aantekeningen, want Gil Verdez herinnerde hem aan de tackle op Benjamin Castaldi. Baba antwoordde: “Ah ja, dat is lelijk, idioot!” ».
De bal ligt in het midden. Dit zal zeker niet de laatste clash zijn tussen de twee columnisten.