Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paloma en Jason onthullen de vorming van een alliantie met een partner!

Paloma en Jason onthullen de vorming van een alliantie met een partner!

Alliances game slachtoffers einde van de vijfde fase van Peking Express 2023zeiden Paloma en Jason Tele-vrije tijd Nadat ze een pact hadden gesloten met een paar om te proberen hun eigen vel te redden in seizoen 17 van Stéphane Rotenberg’s M6.

Verder onder deze advertentie

Uiteindelijk hebben Alexander en Shirin geen monopolie op allianties Peking Express dit hoofdstuk. Eliminatie aan het einde van de vijfde etappe van Geheime selectie Op donderdag 16 maart 2023 op M6, Paloma en Jason Tele-vrije tijd heeft Hij sluit een overeenkomst met Clément en Emeline, de twee beste vrienden die zich aan het begin van de derde etappe bij het avontuur voegden. “toen ze aankwamen, We zagen dat iedereen tegen hen zou vechten Omdat ze nieuw waren. Dus we zeiden tegen onszelf dat er een kans is om te spelenJason vertrouwde.Dat waren we echt op dezelfde golflengte Met hen. Het is onze favoriet“, stelt Paloma, wiens echtgenoot het slachtoffer was van de strategie tussen drie bondgenoten: Alexandre en Sherine, en Alexandra en Laura en Natalie en Angie”.Deze allianties werden aan het begin van het avontuur heel snel geslotenmerkt de Belg op.

Jason (Peking Express 2023): Clement en Emmeline hebben toen niet om toegang gevraagd.

Paloma en Jason hebben echter niet zoveel geluk. Hun alliantie met Clément en Emeline heeft sindsdien geen nut meer gehad De twee beste vrienden deden niet mee aan de stemming over Geheime selectie Tijdens de laatste twee etappes vanwege hun goede run. gevraagd over natuurlijk voordeel Wat het nieuwe paar had door avontuur pas in de derde fase samen te voegen, Paloma en Jason verdedigen hen. “Ze hebben toen niet om toegang gevraagd.”Jason wijst erop. En om toe te voegen:Wij, met onze benen over elkaar, wisten al hoe het was om lange afstanden te lopen en ’s nachts naar huis te zoeken. Hmm, we zien dat ze het in het begin moeilijk hadden. Er zijn dus voor- en nadelenHet Belgische koppel maakte van Clement en Ameline hun lievelingen. We hopen dat ze het avontuur winnenconcludeert Jason.

Paloma (Peking Express 2023): “Ik begrijp deze wreedheid tegen ons niet.”

Vorige week kregen de twee geliefden er spijt van Tele-vrije tijd Het voor de hand liggende strategische aspect van dit seizoen Peking Express. “ook vandaag, Ik begrijp deze wreedheid tegen ons niet Omdat we er met een goed gevoel bij zijn. Peking ExpressEn Het is gebaseerd op verdienste. We realiseren ons niet in het concept Peking Express Strategiegericht. We hadden niet verwacht dat we in een seizoen als dit zouden vallen, maar het is wel geluktPaloma legde het ons uit.