Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton: Deze betekenisvolle outfit heeft de vorm van een verborgen boodschap aan Meghan Markle

Kate Middleton: Deze betekenisvolle outfit heeft de vorm van een verborgen boodschap aan Meghan Markle

Kate Middleton zorgde voor veel opschudding toen ze op 13 maart verscheen. Op Commonwealth Day liet de prinses van Wales een blik van Erdem zien. Een doelgerichte outfit in de vorm van een verborgen boodschap aan Meghan Markle.

  • Kate Middleton en Meghan Markle zijn allebei fan van het merk Erdem.
  • Liever Kate Middleton Erdem.
  • De hertogin van Sussex zou een opmerking hebben gemaakt over Kate Middleton, prinses van Wales.

Coole outfit met merknaam Erdem Wat Kate Middleton droeg op 13 maart 2023 was zij Verborgen speer tegen Meghan Markle ? tijdens een feestje Dag van het Gemenebest Op maandag 13 maart vierde de 41-jarige prinses van Wales haar verjaardag Kostuumontwerper Erdem Moralioglu. Vergeet niet dat Kate Middleton en Meghan Markle beide zijn Fans van de creaties van makers Van Canadese afkomst en nu gevestigd in Londen. volgens kabelde dagelijkse mail rapporten die er waren De spanning tussen de twee vrouwen Vanwege Erdem Moralioglu. Op 13 maart koos ze Kate Middleton, prinses van Wales Modieus gebloemd jasje, ter waarde van £ 3.000 en bijpassende rok Erdem.

Volgens Britse media zal de kledingkeuze voor de vrouw van prins William dat niet zijn niet triviaal. Aan het begin van het jaar was het zover kabel verklaarde dat A meer ruzie maken Tussen twee koninklijke mode-iconen door Erdem naar De Kate Middleton-franchise Vergeleken met Meghan Markle, hertogin van Sussex, 41. Bovendien markeert Commonwealth Day op 13 maart de laatste verjaardag van de verloving van Prins Harry en Meghan Markle. leden van de koninklijke familie.

READ  Miley Cyrus viert vier jaar "Malibu", haar liefdeslied voor Liam Hemsworth ... Sandra Oh zal niet terugkomen in "Grey's Anatomy" ...

Kate Middleton: De prinses van Wales is niet eens een koningin

Meghan Markle, hertogin van Sussex, is een fan van het merk Erdem Hassan Voordat je prins Harry ontmoette. Terwijl ze nog actrice was, verscheen de moeder van Archie en Lilibet verschillende keren met creaties ErdemIn het bijzonder in 2016 en 2017. Als lid van de koninklijke familie droeg Meghan Markle alleen een jurkEen van zijn favoriete merken Dat in maart 2019, volgens kabel. En om een ​​goede reden zal Meghan Markle altijd achter Kate Middleton staan Wachtrij voor maker van inhoud. Het zou het feit zijn dat de moeder van George, Charlotte en Louis de voorkeur gaf aan het merk Ze wordt verkeerd begrepen door de hertogin Sussex. Wat Meghan Markle ertoe zou hebben aangezet om aan te kondigen dat Kate Middleton “Ze was niet eens een koningin“.