Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ondeugende Gabriella uit Monaco: Hoe haar broer een hoed laat dragen als hij zich verveelt

Ondeugende Gabriella uit Monaco: Hoe haar broer een hoed laat dragen als hij zich verveelt

Op zijn 65e verjaardag kreeg Prins Albert II een grappige verrassing van zijn kinderen. Vaker wel dan niet is Gabriella zeker de ouder… Ondeugend, het kleine meisje gaat haar broer, Jack, vaak voor.

  • Op dinsdag 14 maart vierde Albert II zijn 65ste verjaardag
  • Albert II had het recht verrast te worden door zijn zonen
  • Albert II legde de verschillende persoonlijkheden van Jacques en Gabriella vast

Kleine Gabriella is nog steeds drie appels hoog, maar ze heeft echt geen gebrek aan plezier ! Zijn ouders, Albert en Charlene van Monaco, kunnen dat beamen. En het kleine meisje laat nooit een goede kans voorbijgaan om haar vader en moeder te veranderen. Dat was met name het geval op dinsdag 14 maart, toen de koning van Monaco zijn 65ste verjaardag vierde. In de People-columns onthulde Albert Monaco het programma dat zijn vrouw en hun tweeling aan hem hadden opgedragen. “Het wordt heel intiem. Dinsdag hebben we een familieontbijt. Als de kinderen dan thuiskomen van school, word ik ontvoerd. grapte. werkelijk. Ik kreeg te horen dat ik daar moest zijn om ontvoerd te worden. 17.30 uur Dat is een geheim. De kinderen willen me ontvoeren. “

“Ze willen me meenemen naar een toneelstuk, maar eigenlijk was ik alleen gewaarschuwd dat ik ontvoerd zou worden”, Prins Albert II toegevoegd aan onze collega’s. Gaga’s vader van een tweeling, Charlene’s echtgenoot uit Monaco neemt Jacques en Gabriella graag een beetje in vertrouwen “tornado” van hem “Altijd die ondeugende glans in de ogen.”. “Ze heeft haar eigen kleine persoonlijkheid en soms zal ze dingen doen… ze zal proberen haar broer te gebruiken en hem in de problemen te brengen.dus vastleggen. Maar Jack komt nu tegen hem op en als hij er genoeg van heeft, zegt hij: “Nee!” Hij wordt dus niet overschaduwd door zijn sterke persoonlijkheid.” Deze dinsdag 14 maart verscheen Albert II op het balkon van het Palais Royal, zoals de traditie voorschrijft, met een tweeling, Jacques en Gabriella, maar zonder zijn vrouw…

READ  Het gevonden lichaam is eigenlijk dat van Marouane Brini, acteur van Plus Belle la Vie

Albert II: “Dit is geen belangrijke stap”

Dus moest Charlene uit Monaco een verrassing voorbereiden voor de kinderen die voor hun vader hadden geboekt. Het familiefeest gaat door op woensdag 15 maart, wanneer ze een St. Patrick’s Day-feest bijwonen in de Princess Grace Irish Library in Monaco voordat Prins Albert naar Ierland reist om de officiële opening bij te wonen van een “nieuw standbeeld van zijn moeder in County Mayo. ” Verre van zich zorgen te maken over de naderende jaren, viert Prins Albert graag zijn verjaardag. “Ik zie vrienden, van dezelfde leeftijd, die nu met pensioen gaan. Dat kan ik niet, Ik lach. Ik bedoel, 65 is niet veel. Ik geef de voorkeur aan decimalen, dus 60 is belangrijk, 70 is belangrijk. En ik hoop 80, 90 en verder te worden. Vijfenzestig heeft enige weerklank, denk ik, maar voor mij is het gewoon weer een kerst. Het is geen grote stap.”