Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jane Birkin stelt haar komende concerten uit wegens gezondheidsredenen

Haar agent zei in een verklaring dat gezondheidsproblemen Jane Birkin dwingen te rusten. Met name zijn concert, gepland voor 21 maart in Olympia, werd uitgesteld naar 17 juni

Artikel geschreven door

Frankrijk Televisies

schrijfcultuur

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Jane Birkin in Hamburg op 2 december 2022 (MARCUS BRANDT / DPA VIA AFP)

Jane Birkin heeft om gezondheidsredenen haar geplande concerten voor de komende twee maanden geannuleerd, zo maakte haar agent, het bureau van Sebastien de Assigny, bekend. “Vanwege gezondheidsproblemen die haar dwingen te rusten, is Jane Birkin genoodzaakt om haar concerten die gepland stonden voor de komende twee maanden te annuleren. Het oorspronkelijk geplande concert in Olympia in Parijs op 21 maart 2023 is uitgesteld tot 17 juni 2023. ” Dat meldt het bureau dinsdag 14 maart in een verklaring.

De ceremonie van 21 maart in Olympia is uitgesteld naar 17 juni

zanger concerten, Oh! Sorry, ik was aan het slapen…op 26 mei 2023 in Bourges, en daarna op 30 mei op één datum Birkin – Gainsbourg, Symfonie Het vindt plaats in de Stravinsky Hall in Montreux (Zwitserland).

Jane Birkin zal op 17 juni 2023 in Parijs zijn in Olympia en op 22 juni in La Cigale, daarna op weg naar zomerfestivals en op tournee in de herfst. Reeds gekochte Olympia-tickets zijn geldig voor de nieuwe datum, bepaald door zijn agent.

Op 2 maart had ze wegens een pauze al een concert in Plougastel-Daoulas (Finistère) afgezegd, legt Diogène Production uit, die het evenement had georganiseerd. “Ik voel me helemaal niet goed, ik heb mijn schouderblad gebroken en ik heb zoveel pijn”kondigde de artiest L kabel.

In 2021 moest Jane Birkin concerten afzeggen en niet meer naar het Deauville Festival gaan vanwege “Milde vorm van beroerte.