Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanouneh in een relatie met Kelly Videophile?  Eindelijk antwoord op de vraag die iedereen stelt

Cyril Hanouneh in een relatie met Kelly Videophile? Eindelijk antwoord op de vraag die iedereen stelt

Op Touche, die dinsdag 14 maart niet op mijn post stond, reageerde Cyril Hannon openhartig op een gerucht over zijn privéleven. Heeft de gastheer een relatie met Kelly Vidufili?

Cyril Hannon wordt tot het uiterste gedreven… Op dinsdag 14 maart heette presentator Jourdain de Luxe op de set van Touche Ain’t in My Post een speciaal welkom om hem te feliciteren met het goede publiek dat zijn show heeft bereikt. En de onruststoker van de PAF werd op zijn eigen spel betrapt. Om zijn boek te plagen, vroeg hij zijn gast eigenlijk om intieme vragen te stellen, zoals hij deed op de set van Chez Jordan. Als Jourdain de Luxe meer wilde weten over de liefde van Raymond Abeau of de liefde van Guillaume Genton, betaalde hij om het salaris van Geraldine Millais te kennen. Toen Cyril Hannon werd ondervraagd, liet de journalist niet minder dan drie persoonlijke vragen achter!

Als de Touche-gastheer die niet op mijn post staat liever niet reageert op zijn maandsalaris, dan had hij het meer over zijn privéleven. Toen hem werd gevraagd naar zijn liefde, bevestigde Cyril Hannouna het “celibatair”. “Ik zal je meteen tegenhouden: ik heb geen relatie, C8-host geclaimd. Ik ben een vrijgezel. Je kunt controleren! “ Jourdain de Luxe probeerde vervolgens meer te weten te komen over de liefdesvoorkeuren van Cyril Hannon door hem te vragen wat voor soort vrouw hij leuk vindt. “Als er hier één persoon was die je leuk zou vinden in de groep, wie zou dat dan zijn?”vervolgde de journalist, gewend zijn gasten te verpletteren om ze tot het uiterste te drijven. Zonder echt de kans te hebben gehad om zijn vraag af te ronden, werd hij onderbroken door Touche-host die niet op mijn post stond.

READ  Valérie Bonneton had een zwaar acteerdebuut

Cyril Hanouneh: “Het had kunnen gebeuren…”

“Nee, maar eigenlijk is er niemand. Daar vanavond, nee. Maar het had kunnen gebeuren…”Hij veegde weg, terwijl de anderen onmiddellijk aan één persoon in het bijzonder dachten. Een paar dagen geleden reageerde Kelly Vidufili voor het eerst Op deze hardnekkige geruchten. Op zondag 12 maart, tijdens een Q&A-sessie georganiseerd met zijn Instagram-abonnees, bevestigde de Touche-columnist die niet in mijn post stond dat hij een relatie heeft met Cyril Hannon. “Als dat iedereen gerust stelt: nee.”Ze zei. Als ze erin toestemde deze geruchten aan te wakkeren, was dat omdat ze al een aantal jaren bijzonder talrijk waren. “Saai. Geef me een handvol lol. Ik hou nog steeds van je”, concludeerde de jonge vrouw. Dus netizens die zich afvroegen waarschuwden: Nee, geen stel.