Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Avril Lavigne beledigt een klimaatactivist bij de Juno Awards

Muziek – Avril Lavigne had kunnen zingen “Waarom maak je de dingen zo ingewikkeld?” » van de activiste die haar toespraak bij de Juno Awards op maandag 13 maart onderbrak, maar andere, opvallend minder beleefde woorden koos. Terwijl de zanger tijdens de Victoires de la Musique in Canada een artiest voorstelde, verscheen een milieubetoger topless op het podium.

Avril Lavigne liet vervolgens haar debuut zien aan rapper en zanger AP Dhillon, alsof er niets was gebeurd. Meer en meer geïrriteerd door de activist achter haar, laat ze hem uiteindelijk gaan “Ga weg! Ga weg, c-nnasse!” live tijdens de televisie uitgezonden ceremonie, Zoals je kunt zien in de video bovenaan het artikel.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De demonstrant leek het met een glimlach op te nemen en liep zonder weerstand het podium af, vergezeld van een beveiliger. Kameel “De klok draait”En “Stop ontbossing van oerwouden” En “Red de groene gordel” Het staat op zijn ontblote borst en rug gegraveerd, een verwijzing naar bouwprojecten op beschermd land nabij Toronto in Canada.

Later op de avond, terwijl hij een onderscheiding in ontvangst nam, kwam Avril Lavigne gekscherend terug op het incident: Laat niemand deze keer iets proberen.waarschuwde het publiek, “Of de Canadees in mij komt naar boven en ik neuk haar!” »

De zangeres bedankte via haar Twitter-account de fans die op haar hadden gestemd en voegde eraan toe: “PS: Ga weg, teef!”. bericht ontvangen.

READ  Hun onverwachte ontmoeting toen hij inspecteur was

Zie ook op Huffpost :