Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uw horoscoop voor dinsdag 14 maart

Uw horoscoop voor dinsdag 14 maart

Je kunt meer torens vinden en krijgen Direct overleg in 3210. Ook vind je dagelijks tips van Kristin Haas instagram Om het beste uit de huidige situatie te halen.

ram

De dissonantie waar ik je gisteren over sprak is nog steeds actief, maar vandaag passeert de Maan “over” Pluto en dit zal velen van jullie een fris gevoel geven en op krachten komen. Zelfs als je liefdesleven niet op orde is, is er hoop in de lucht en mogelijk spannende anticipatie (voornamelijk in het eerste decennium). Tweede tien, er komt een periode van prikkelbaarheid en impulsiviteit aan, en misschien moet er een beslissing worden genomen.

de stier

De transit van de Maan op Pluto kan een onthullende rol spelen voor mensen in het eerste en mogelijk tweede decennium. Weiger niet uw manier van omgaan met anderen of met anderen in het algemeen in twijfel te trekken. Er valt veel over jezelf te begrijpen als je afstand kunt nemen van je typische relatiepatroon. Maar geen paniek, deze wijziging zal zich over meerdere jaren uitstrekken.

tweeling

Ondanks de dissonantie tussen Venus en Saturnus, die nog steeds actief is, zijn er vandaag goede stromen die de hoop lijken te troosten, te vernieuwen en te herstellen; Nogmaals, Mayo-bewoners zijn het meest angstig. Maar we vermoeden dat het voor sommigen misschien niet gemakkelijk is! Tweede decaan, je moet jezelf uitdrukken, maar je hebt er nu gewoon geen zin in. Het juiste moment zal komen en je bent er helemaal klaar voor!

kanker

Het tweede decennium is het jouw beurt om bezoek te krijgen van Mars, de laatste keer was in mei 2021. Het is nooit prettig omdat je nerveus, prikkelbaar, impulsief en dan moeilijk in de omgang bent. Maar je kunt ook een activist zijn, vechtend voor je ideeën en overtuigingen. Het kan ook een gunstige periode zijn om iets te beginnen, om te beginnen: een baan, een project … Mars is tot 2 mei bij je.

READ  Ondanks drie doses van het vaccin heeft ze aangekondigd dat ze positief is voor Covid-19 en ernstige symptomen vertoont

Leeuw

Als je in juli bent geboren, dagen de maan en Pluto je uit om aan jezelf te werken om beter te begrijpen hoe je handelt in je liefde of vriendschap. Er kan iets zijn om te ontsluiten, een patroon dat voor altijd in je is ingebed en dat er na verloop van tijd voor zorgt dat je degenen van wie je hoort te houden, devalueert. Waar komt dit vandaan? Dit is de vraag die Pluto je stelt.

maagd

Grote daden wachten op je, in de eerste tien dagen, in je favoriete veld, dat is het veld van werk en dienstbaarheid. Op deze gebieden zult u, met behulp van uw aangeboren gevoel voor organisatie, uw dagelijkse leven in een paar jaar kunnen transformeren. Afhankelijk van je leeftijd wordt je natuurlijk gevraagd om een ​​weg in te slaan die je nog niet had overwogen, of om op een andere manier te werken omdat je een leeftijd hebt bereikt waarop je het beste kunt vertragen.

evenwicht

De houding is uitstekend, en zelfs als hij snel is, voel je de goede pulsaties die een herstellend aspect hebben. Als je bedroefd bent door de nog steeds actieve Venus-Saturnus-dissonantie, moedigen aspecten van de dag je aan om negativiteit om te zetten in positief, zowel binnen als buiten. Je kunt jezelf (gedeeltelijk) repareren of een mooi ding dat je dierbaar is omdat het bijvoorbeeld een cadeau is.

de schorpioen

In het tweede decennium begint Mercurius een oppositie met jou en zijn verbinding met Uranus kan enige betekenis hebben. In feite zal het doorgaan, aangezien Mercurius volgende week stilstaat. Je wacht waarschijnlijk met spanning op een antwoord of op iemand die naar voren komt… maar je hebt ook een belangrijke discussie of onderhandeling te voeren, vooral degenen die op 8 november zijn geboren.

READ  Quinté PMU - PRIX DE LA PLACE MORNY Racevoorspelling 10 juli 2022

Boogschutter

Zelfs als je in het eerste decennium gevoelig bent voor de trieste dissonantie tussen Venus en Saturnus, zou de situatie van vandaag je moeten opvrolijken omdat je dingen zult horen of lezen die je een boost zullen geven. Of wie beantwoordt, misschien gedeeltelijk, de vragen die je jezelf stelt. Sommigen worden geconfronteerd met de ziekte van een dierbare: weet dat je ze kunt troosten met je simpele aanwezigheid.

Steenbok

Tien jaar, als je al een tijdje in financiële problemen zit, is de kans groot dat het goed komt dankzij een kans die je niet had verwacht. Dit kan een kans zijn om te grijpen… tenzij je een beloning of compensatie krijgt. En als je ergens last van hebt gehad, is het niet ondenkbaar dat een nieuwe herstellende behandeling je eindelijk verlichting kan brengen.

Waterman

De Maan passeert je eerste en tweede decaan en dwingt je, samen met Pluto, om gevoelens te accepteren die je vaak liever verbergt. Nu Pluto bij je is, zul je jezelf moeten onthullen, misschien meer aan jezelf dan aan anderen, vooral op het gebied van gevoeligheid. Dit is vaak het thema van je innerlijke controller en met deze situatie zullen dingen geleidelijk van boven naar beneden veranderen.

Vissen

In het tweede decennium begint Mars bij jou tot 2 mei. Je creatieve energie kan gedurende twee of drie dagen vertienvoudigd worden; Bovendien heb je de leiding en worden je beslissingen gewaardeerd, zowel in je werk als thuis. Mars heeft echter nog steeds een beetje een krijgerskant, en als je kinderen hebt, kun je je in deze tijd misschien met hen verkleden. Maar niets ernstigs, tijdelijk ongemak.

De redactie adviseert