Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het eren van de vermisten in 2022: de Oscars vergeten grote namen en het publiek is boos – Actus Ciné

Het eren van de vermisten in 2022: de Oscars vergeten grote namen en het publiek is boos – Actus Ciné

Zoals bij elke ceremonie zendt de Academie een video-eerbetoon uit aan de kunstenaars die in de loop van het jaar zijn overleden. Sommige namen werden vergeten, zoals die van Tom Sizemore of Charlbi Dean, wat een golf van verontwaardiging op sociale netwerken veroorzaakte.

De reeks In Memoriam is een hoofdbestanddeel van de Academy Awards. Elk jaar zendt de Academie een video uit met de namen van functionarissen in de filmwereld die in de loop van het jaar zijn verdwenen.

Tijdens dit 95e concert, dat plaatsvond op zondag 12 maart, was zangeres Lenny Kravitz uitgenodigd om op het podium te zingen voor een optreden. Alle engelen roepen tijdens deze bewegende reeks.

Op het scherm volgen de grote namen elkaar op: Angela Lansbury, Ray Liotta, Jean-Luc Godard, Irene Cara, Kirsty Alley, Raquel Welch, Nichelle Nichols, Burt Bacharach, Angelo Badalamenti, Robbie Coltrane, Vangelis en nog veel meer.

Voorafgaand aan het optreden van Lenny Kravitz introduceerde de zeer geanimeerde John Travolta de In Memoriam-reeks, een eerbetoon aan zijn verloren co-ster in Grease, Olivia Newton-John.

Na de serialisatie wezen veel netizens op de oneerlijke censuur van veel figuren in de film- en entertainmentindustrie.

Anne Heche (6 Days 7 Nights), Charpy Dean (de heldin van de Palme d’Or zonder filter), Tom Sizemore (Private Ryan), Paul Sorvino (Paulie in Goodfellas) of Kevin Conroy (de legendarische stem van Batman in de animatieserie) ontbreken.

Sacheen Littlefeather (overleden oktober 2022), de Indiaanse actrice die in 1973 de Oscar van Marlon Brando kwam afwijzen, ging ook van start.

En vooral de onthullingen van de actrice Charlby Dean in de film Without a Filter, die op 32-jarige leeftijd plotseling stierf, schokten het publiek.

READ  Celine Dion, die het nog steeds moeilijk heeft, stelt haar Europese tour opnieuw uit

Nog verrassender was dat de film van Robin Ostlund genomineerd was in 3 categorieën, waaronder die voor Beste Film. Netizens verwijzen naar een “flagrant gebrek aan respect”.

volgens AflevertijdDe Academie heeft de komst van Lenny Kravitz officieel geformaliseerd en heeft bevestigd dat de lijst met namen in 2018 zal worden uitgebreid Oscar-site om het televisie-eerbetoon uit te breiden. De organisatoren reageerden niet op de talloze controverses rond dit belangrijke evenement in de wereldcinema.