Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marion Cotillard: kijk wat er in de luxe villa in Los Angeles van $ 5 miljoen zit (FOTO’S)

Marion Cotillard: kijk wat er in de luxe villa in Los Angeles van $ 5 miljoen zit (FOTO’S)

Marion Cotillard bood zichzelf een droomvilla aan in Los Angeles ter waarde van 5,4 miljoen euro. Ontdek de interieurfoto’s van dit luxe landgoed.

op een afficheAsterix en Obelix: Het MiddenrijkEn Marion Cotillard Hij inspireert ook dromen met zijn luxe villa in Los Angeles. Dit is een uitzonderlijke eigenschap tegen een waarde 5,4 miljoen euro. Bovendien zijn ook de interieurfoto’s van deze geweldige villa gedeeld aarde. kans om van te profiteren De schoonheid van dit werk Gebouwd in 1937 met 5 slaapkamers. Een Amerikaanse droom die uitkomt voor iedereen die met de grootsten zoals Brad Pitt of Morgan Freeman heeft gewerkt. Marion Cotillard Villa beschikt over een vrijstaand pension, een extra groot zwembad, bakstenen patio’s en uitzicht op de skyline van Los Angeles.definieert het tijdschrift aarde.

Het volstaat te zeggen dat de villa van de ster gewoon prachtig is. Van binnen en van buiten is alles bijna perfect. Naast 5 slaapkamers beschikt de woning ook over 4 badkamers. De woning beslaat ca Een oppervlakte van 400 vierkante meter. de familie, Riet wolken, krijgen Marion Cotillard en hun twee kinderen Louise (5 jaar) en Marcel (11 jaar) veel leefruimte. naast de grote menigte Ook in de tuin is de villa omgeven door groen waardoor er ruimte is voor veel buitenruimtes. Ook het balkon is ruim. Dit zorgt voor mooie recepties.

Marion Cotillard: Haar tweede droombezit

Marion Cotillard, 47, bezit nu twee huizen. Een van deze droomvilla met Charmante mastersuite. de ander erin pet fret. Deze afstand is een excuus, maar vooral een zegen voor de beroemde actrice om met een gerust hart in beide landen te reizen en te werken. Deze prachtige woning is gelegen in de City of Angels in de buurt Los Feliz. Het volstaat te zeggen dat er beveiliging is, vooral omdat het gebied niet zichtbaar is vanaf de straat.

READ  Belangrijkste doelgroepen: Einde van 'Ik beloof' op TF1, een kleine leider met 3 miljoen, maar France 2 TV heel dichtbij - theater op M6 voor France 3 - W9 en TMC boven 1 miljoen