Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bernard Henry Levy ging verder: zijn dochter Justine trouwde met een beroemde acteur

Bernard Henry Levy ging verder: zijn dochter Justine trouwde met een beroemde acteur

De dochter van Bernard Henry Levy is getrouwd. Justine Levy gaf zichzelf zelfs voor het leven aan een beroemde acteur.

Dit is geweldig nieuws voor de familie van Bernard Henri Levy. Zijn dochter, Justine Levy, trouwde met de 52-jarige Patrick Mel. De man is niet bekend omdat hij in bekende films werkte zoals stoute meid (2012), 99 frank (2007) of zo Nacht tanden (2008). De ceremonie vond plaats in het stadhuis in het 6e arrondissement van Parijs. Onder de vooraanstaande gasten was ook Sandrine Kiberlin aanwezig. Op zijn Instagram-pagina wilde Bernard-Henri Levy een ontroerend bericht sturen naar zijn dochter. Hij deelde een foto waarop hij haar op de wang kuste en simpelweg “Justin” schreef.

De festiviteiten gingen door in Café de Flore, in het 6e arrondissement van de hoofdstad. Man en vrouw, erg verliefd, zijn de gelukkige ouders van twee kinderen, Suzanne en Lucien. In een interview met Marie Claire deed Justine Levy ook een schattige liefdesverklaring aan haar man: “Patrick, misschien heb ik hem daarvoor gekozen, vanwege ons gemeenschappelijke verlangen om te lachen, zelfs als niets grappig is, zelfs als het niet grappig is.” Zoals een van hun familieleden Liberation toevertrouwde: Patrick is een extravert en energiek persoon. […] Hij brengt het enorm in evenwicht, terwijl hij er trots op is. De dynamiek van het koppel werkt perfect.”

Verenigde familie

Het kleine gezin is blij. Justin Levi deelt ook graag momenten uit haar leven, die ze vaak vastlegt. “Mijn dochter heeft haar eeuwige uiterlijk van een fronsende vogel en mijn zoon lacht hardop omdat zijn vader doet alsof hij het opeet. Het zit vol met zand en spetters, zoals ze het beschrijft. Ze at, en zelfs toen ik de foto nam, de tijd was al voorbij. Maar ondanks de somberheid staat ons een familiegenot te wachten waar ik graag naar kijk. ” “.

READ  Bacchus Festival in Argelès: De eerste grote voorronde voor het nieuwe festival in Valmy Park