Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patrick Balkany speelt de peetvaders in de video “Not Tomorrow the Day Before”, geregisseerd door Arnaud Santamaria

Patrick Balkany speelt de peetvaders in de video “Not Tomorrow the Day Before”, geregisseerd door Arnaud Santamaria

De voormalige burgemeester van Levallois-Perret (Hauts-de-Seine) maakt een korte verschijning in deze video die op zondag 3 maart werd onthuld en gefilmd “in een voormalig bordeel in Argenteuil.”

Een onverwachte rol voor Patrick Balkany. De voormalige burgemeester van Les Républicains (LR) Levallois-Perret, die sinds zijn veroordeling wegens witwassen en belastingfraude zeer discreet is geweest, is te zien in de nieuwe videoclip van zanger Arno Santamaria. Deze video, die bij de titel hoort, werd zondag onthuld Het is niet voor morgen Het voormalige parlementslid speelt de rol van scheidsrechter tussen goed en kwaad, met de verschijning van een valse peetvader.

Hij kondigde in columns aan: “Arno belde mij en ik kwam gratis.” Parijse. ‘Hij heeft me net een lading champagne gegeven.’

“Zijn liedje is ook best cool”, voegt hij eraan toe. “Ik ben zo cool. En het was zo mooi om te filmen, in een voormalig bordeel in Argenteuil.”

“Hij is verdeeld, maar hij heeft een reis.”

Zijn karakter komt tussenbeide tijdens een intermezzo dat het nummer onderbreekt. Twee Arno Santamaria, één in het wit en één in het zwart, staan ​​tegenover elkaar aan weerszijden van de tafel. Patrick arriveerde in het zwart gekleed, zette zijn hoed af en zei: 'Dan vecht je niet! Denk je dat het leven wit of zwart is? Denk nog eens goed na: het leven is zwart en wit.'

“Ik wilde een sterk personage dat de strijd tussen goed en kwaad beheerst”, legt Arno Santamaria uit, die voor het eerst werd onthuld in de show in 2014. Rijzende ster. “Ik dacht aan Patrick omdat er niet veel meer zijn zoals hij. Hij veroorzaakt verdeeldheid, maar hij heeft de achtergrond, het charisma en de energie.”

READ  Quinté op zaterdag 1 juli 2023 in Edingen-Soisy: voorspellingen

“Ik bleef een kunstenaar”

Patrick Balkany herinnert zich dat hij weinig ervaring had met kunst door erin te spelen Jij hebt Raspoetin vermoord“, door Robert Hussein, 1967: “Ik speelde een Russische prins. Ik heb een paar dingen gedaan en daarna snel het roer omgegooid, maar ik ben een kunstenaar gebleven.”

De voormalige burgemeester werd in 2020 samen met zijn vrouw Isabelle Balkany veroordeeld voor het witwassen van geld en belastingfraude, werd gevangengezet en vervolgens om gezondheidsredenen een elektronische armband omgedaan, voordat hij terugkeerde achter de tralies in de Fleury-Mirogi-gevangenis, waaruit hij werd vrijgelaten. in augustus 2022.

“Ik bereid me voor op de volgende gemeenteraadsverkiezingen, en ik ben een lijst aan het voorbereiden om degenen daar uit te zetten”, zegt hij, terwijl hij ervoor zorgt dat de politiek achter hem staat: “Ik ben 75 jaar oud en ik zal geen nieuwe carrière beginnen.” Politiek gezien werd ik veroordeeld tot tien jaar diskwalificatie.”

Meest gelezen