Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Muglers show liet Parijs sprakeloos achter

Muglers show liet Parijs sprakeloos achter

De herfst/winter 2024-modeshow van het Franse merk werd op elegante wijze onthuld op 3 maart en liet niemand onverschillig, aangezien artistiek directeur Casey Cadwalader zich aan de regels van het huis hield.

“Mugler is weer geweldig”, “Sprakeloos”, “Gek”, “Mugler stelt nooit teleur”, “Mugler, altijd een stap voor”, postten internetgebruikers op X (voorheen Twitter) een paar minuten na de onthullingsshow Mugler in Parijs in maart 3. In het hart van Carnot High School, waar het evenement plaatsvond, applaudisseerden de gasten luid tijdens de slotceremonie. Terwijl anderen, nauwelijks de kamer uit, hun hoofd al naar het scherm van hun smartphone kantelden om hun reacties op sociale netwerken te delen. “Mugler en Casey Cadwalladr (Artdirector, Noot van de redactie(Ze hebben zojuist de Carnot Ice High School in brand gestoken)Verwijzend naar de koude kamertemperatuur, noot van de redactie)), Instagram-account @stylenotcom heeft gereageerd in een bericht.

Voor Muglers herfst/wintercollectie 2024-2025 heeft Casey Cadwalader echt alles uit de kast gehaald. Aan het roer van het Franse modehuis sinds 2018 heeft de Amerikaan voor het eerst gekozen voor een met sterren bezaaide cast. We merkten op de catwalk de aanwezigheid van de meest prominente modellen, Eva Herzigova, Irina Shayk en Farida Khelfa. Zonder de opkomende modellen van deze fashionweek te vergeten, zoals Mona Tugard, die de show opende, of Alex Konsani en het ‘plus size’-model Paloma Elsesser. Een uitgebreid platform dat meerdere generaties en lichaamstypes combineert.

Modeshow – Mugler – Klaar om te dragen Herfst/Winter 24-25

Levendige mode

Tijdens dit spektakel, met opgetrokken gordijnen, krachtige effecten en machines die rookwolken op het podium spuwen, kleedde de kleding de vrouwen niet alleen aan, maar maakte ze ze ook sterker en vrijer. De tentoongestelde kostuums waren hyperseksueel. Leer, transparantie, strakke, strakke snit… veel materialen en details die de collectie tot leven brengen. Dit ultravrouwelijke modevocabulaire van Casey Cadwallader stelt hem in staat de erfenis voort te zetten die Thierry Mugler, die in 2022 overleed, heeft nagelaten. Begrijp: we gaan altijd groter om een ​​grotere impact te maken dan ooit tevoren. Zoals tijdens haar laatste show, op 2 oktober 2023, waar erfgename Paris Hilton over de catwalk liep in een speciaal voor haar ontworpen kort jurkje. “Meneer Mugler was erg gefocust op presentatie en presentatie, op het spannend maken voor mensen”, legde hij uit in onze microfoon. De uitdaging waarmee de maker een paar maanden later met groot succes werd geconfronteerd.

READ  Sixto Rodriguez, de onbekende ster is terug in het licht dankzij een documentaire, Died

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >