Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Israël onthult zijn nieuwe geremixte nummer voor Eurovisie: “Hurricane”

Israël onthult zijn nieuwe geremixte nummer voor Eurovisie: “Hurricane”

Het chanson dat zal worden toegevoegd aan de nieuwe songfestivalorganisatoren, ter goedkeuring in het concourskader met ‘Hurricane’ en is gebaseerd op dezelfde melodie als ‘October Rain’, dat wordt gediskwalificeerd, een verschil vanwege de radiofrequentie. Hij was.

Israëlische media publiceerden eerder vandaag een foto van de Israëlische deelnemer van dit jaar, Eden Golan, die een versie van het nieuwe nummer opnam. Het herwerkte nummer vertelt het verhaal van “een jonge vrouw die een persoonlijke crisis heeft overleefd”. Israël had “October Rain” en een tweede nummer genaamd “Dance Forever” ingediend bij de European Broadcasting Union, maar ze werden “onofficieel uitgesloten” vanwege vermeende politieke boodschappen, aldus Kan. De publieke omroep zei dat het nieuwe nummer aanstaande zondag 10 maart live op televisie zal worden onthuld, hoewel de titel nog geen officiële goedkeuring heeft gekregen van de European Broadcasting Union. Als de EBU ‘orkaan’ uitsluit, zal Israël in beroep kunnen gaan tegen de beslissing.

Eden Golan, Israëlische kandidaat voor Eurovisie 2024Franco-thee

“Dit is een ander jaar en we zijn met nieuwe vragen geconfronteerd”, zei Golan in een verklaring. “Het is voor mij belangrijker dan ooit om mijn land met trots te vertegenwoordigen”, zei ze. Eerder vandaag, Hij was Hij kondigde aan dat hij zijn eerdere beslissing introk om te weigeren de tekst van nummers die hij al had ingediend te bewerken of te wijzigen, en in plaats daarvan het nummer zou herwerken om aan de wedstrijd deel te nemen.

READ  Marawan Brini wordt nog steeds gezocht: de acteur "zou naar het zuiden vluchten" na het ernstige ongeval dat hij ervan verdacht werd te hebben gepleegd