Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kim Kardashian kiest voor de look van Morticia Addams tijdens de Balenciaga-show

Kim Kardashian kiest voor de look van Morticia Addams tijdens de Balenciaga-show

Ebbenhout haar, rokerige ogen, lange nagels, een zwarte kanten jurk… Kim Kardashian kreeg alle attributen van Morticia Addams tijdens de Balenciaga-modeshow op zondag 3 maart. De nieuwe collectie ontworpen door Demna Gvasalia werd 's ochtends gepresenteerd in Les Invalides.

De dag van Kim Kardashian begon, net als zij, bij zonsopgang verhalen Instagram. Tijdens haar verblijf in het Ritz Hotel plaatste de 43-jarige zakenvrouw rond 7.00 uur een foto van zichzelf terwijl ze aan het ontbijten was. Croissants, aardbeienjam en latte werden op een presenteerblaadje gelegd.

De rest volgt na deze aankondiging

Kim zal naar verwachting zondag bij Mugler zijn

Moeder van het Noorden (10 jaar), Saint (8 jaar), Chicago (6 jaar) en Psalm (4 jaar) zijn een paar dagen geleden in Parijs aangekomen. Op 29 februari plaatste ze een foto van zichzelf vanuit haar hotelkamer, de prestigieuze Vendôme Suite in het Parijse paleis, waarop ze verschijnt als Mugler. Het is daarom zeer waarschijnlijk dat Kim Kardashian zondagavond de modeshow van het Franse huis zal bijwonen.

De rest volgt na deze aankondiging

volgens Ritz-websiteDe suite van 163 vierkante meter is beschikbaar vanaf € 31.000,- per nacht. Het “verspreidt een kostbaar en warm decor, gemaakt met talloze details. We kunnen lezen dat de woonkamer en slaapkamers op een rij zijn gerangschikt en open staan ​​voor de grandeur van het plein.

READ  Grote glijbaan live in TPMP, aanhankelijke Cyril explodeert als nooit tevoren tegen een van zijn schrijvers dicht bij Eric Zemmour