Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patricia Cass duikt weer op: enorme tatoeage reageert, netizens zijn in rep en roer

Geen gezicht op de tweede behalve de onderarm en linkerhand van Patricia Cass. De laatste maakt een middelvinger waaraan je een ring draagt, die een enorme spin voorstelt. Wat veroorzaakt koud zweet van internetgebruikers met arachnofobie. Maar anderen schrokken toen ze de grote tatoeage zagen die voormalig chef-kok Yannick Alleño op haar arm had: een armband met bloemen en grafische motieven die ze twee jaar eerder had laten zetten. Als sommigen het leuk vonden, aarzelden anderen niet om hun twijfels te delen: “O nee, dat kan niet! “,” Zijn tatoeages permanent? “,” helpen! “ Reacties die zeker zullen aansluiten bij die van Isabelle Adjani. Het maakt niet uit, het merendeel van de commentaren eist een terugkeer naar de muziek van Patricia Cass! “Wanneer zien we je weer en horen we van je?“,”We missen je heel erg!“,”Zelfs in de albumfoto nam ik het!! Het is zo lang geleden, ik kan niet wachten om je weer op het podium te zien!‘Kunnen we tussen de overige opmerkingen lezen.

En als deze majestueuze tatoeage die Patricia Cass deelt inderdaad van hem is, zou het niet de eerste zijn. In 2017 onthulde de laatste een video van haar vanaf de achterkant, een deel van het lichaam waarop een man probeerde te schilderen. Als deze tweede tatoeage een terugslag veroorzaakt, is dat niets vergeleken met wat fans echt willen van Patricia Cass: een nieuw album. In de commentaren wilden veel mensen de artiest nog eens zien zingen. Helaas voor hen lijkt een nieuw album niet op de agenda te staan…

READ  Bruce Willis is ziek: zijn vrouw plaatst een ontroerende foto van de acteur met zijn jonge dochter