Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Daghoroscoop voor vrijdag 12 augustus 2022

vandaag energie Volle Maan in Waterman Overwin het menselijk geweten!

Natuurlijk heb je de kracht ervan gevoeld, maar ken je de effecten ervan op jezelf?

We presenteren u een speciale horoscoop voor de volle maan, zodat u weet in welke sector van uw leven de ster van de nacht u zal helpen evolueren door vernieuwing te brengen!

De plaats in je geboortehoroscoop waar de intense maan plaatsvond, zal de komende zes maanden het land van intense verandering zijn.

Laat je verlangens zien Van de transformatie, en laat de magie van de sterren werken …

Daghoroscoop voor vrijdag 12 augustus 2022: liefde, gezondheid, werk …

RAM

Vandaag, beste Ram, inspireert de volle maan je om te proberen je persoonlijke waarde in je sociale kring te begrijpen. Komen jouw persoonlijke waarden overeen met die om je heen? Breng vernieuwing aan, laat de relaties achter die je drukken.

de stier

De volle maan heeft plaatsgevonden in uw astrologische aansluitingszone, hier is de vraag voor vandaag, Stier-vriend: Hoe lang leef ik zoals ik heb geleerd te doen? Ben ik vrij om mijn eigen keuzes te maken of volg ik de mandaten van mijn familielijn? Denk er eens over na en geef jezelf de kans om te veranderen als dat nodig is.

Tweelingen

De astrologische as van je teken die je tijdens deze volle maan hebt geïnvesteerd, is de as van kennis. Vraag jezelf af of je intellectueel in je comfortzone blijft of dat je nieuwe ideeën in je leven aandurft. Durf nieuwe ideeën aan te dragen en overschrijd je grenzen op het gebied van kennis.

READ  Rage Against the Machine heeft hun bezoek aan het festival om medische redenen geannuleerd

kanker

Volle Maan vraagt ​​je om je relatie met materiële hulpbronnen te herzien. Een verandering in uw benadering hiervan kan nodig zijn. Ben je klaar om je huidige situatie te veranderen om je verlangens efficiënter en respectvoller te realiseren?

Leeuw

Je relatie met anderen is het onderwerp van het hart van deze volle maan voor jou. Overheerst je ego, of ben je in staat om haar af en toe in te laten slapen om diepgaande gesprekken met anderen te voeren? Heb je echte, onderlinge relaties, waar je iets aan moet veranderen?

maagd

Uw bericht over volle maan is gerelateerd aan uw bedrijf. Ben je in dynamisch? een taak Het geeft je voldoening, of moet je je visie op dit onderwerp veranderen om je dagelijkse leven beter te leven? Vind een manier om je routine leuk te maken!

Evenwicht

Het middelpunt van je astrologische creativiteit is beïnvloed door deze volle maan in Waterman. Is jouw vermogen om te creëren verbonden met anderen, of vanuit een specifiek en individueel verlangen dat alleen van jou is? Vind je passie in introspectie. Verwaarloos je persoonlijkheid niet.

De schorpioen

De volle maan in Waterman vindt plaats in de energie-as van je geboortehoroscoop. Stel jezelf de vraag: hoeveel controle heb je nodig? Ben je in staat om laat het Om veranderingen in je leven aan te brengen en mensen, situaties of dingen los te laten die je belemmeren om je te ontwikkelen? De herfstschoonmaak belooft hier intens te worden…

Boogschutter

Vandaag de dag is de vraag die de volle maan je stelt de volgende: Leef je volgens je eigen levensfilosofie, of pas je je aan aan wat de maatschappij je oplegt? Op zoek naar je diepste idealen en Leef volgens je eigen regels.

READ  Bella Hadid geniet van haar nieuwe liefde in Antibes

Steenbok

Wordt je leven bepaald door behoeften buiten je verlangens, of ben je in staat om naar jezelf te luisteren in het dagelijks leven? Zijn gemeenschapsregels uw gids of kunt u uw eigen regels handhaven? Respecteer je innerlijke wil om niet dronken te worden in de constante urgentie van het verzoek!

Waterman

Staat je levensvisie open voor verandering, of blijf je veilig met een blik die je geruststelt? Zou je klaar zijn om in de leegte te springen, als dat je de kans zou geven om een ​​leven vrijer en volgens je diepste verlangens te leven? Rode of blauwe pil, de keuze is aan jou!

Lees ook:

Vissen

Vandaag nodigt de volle maan in Waterman je uit om na te denken over je gezondheid en welzijn. Kun jij je lichaam en geest als één geheel verzorgen? Denk na over de veranderingen die u in uw leven zou willen aanbrengen om een ​​betere conditie te krijgen.