Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Angelina Jolie wordt met veel trots en aanraking gefotografeerd: ze begeleidt haar dochter Zahra naar haar prestigieuze universiteit

Het uur nadert Zahraa! dochter vanAngelina Jolie Hij zet zijn eerste stappen op Spelman College, een van de grootste universiteiten van de Verenigde Staten. Haar zeer trotse moeder werd onlangs ter plaatse gezien terwijl ze sprak met leiders van de stichting, waaronder vice-president Daryl Holloman. De laatste deelde via zijn Instagram-account een video van de actrice, die erg geraakt leek door dit dreigende nieuwe avontuur voor zijn dochter. “Ik zal niet meer huilen… Ik ben zo opgewonden‘, horen we hem zeggen. Een sequentie die door E! News op Twitter wordt gedeeld.

Slechts een paar dagen geleden onthulde de ex-vrouw van Brad Pitt aan haar fans dat haar 17-jarige dochter net is toegelaten tot deze zeer erkende school. “deze eer om een ​​familielid te hebben onder de nieuwe studenten van Spelman, FProficiat aan alle nieuwe leerlingen Vanaf dit jaar, Ze schreef op haar Instagram-account. Een prestigieuze plek, maar ook heel symbolisch voor een bloem. Op de website van de school wordt zelfs vermeld dat 76% van de vrouwelijke studenten afstudeert en dat Spelman “Een wereldleider in de opvoeding van vrouwen van Afrikaanse afkomst“.

READ  Maria Laura uit België verloofd! De prinses onthult haar prachtige ring in William's armen