Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rage Against the Machine heeft hun bezoek aan het festival om medische redenen geannuleerd

Van de Amerikaanse rockband werd lang verwacht dat ze op 30 augustus 2022 zou optreden op het nationale landgoed van Saint-Cloud (Hauts-de-Seine), voor hun enige concert in Frankrijk dit jaar. Annulering heeft tot gevolg dat alle concerten van de dag worden afgelast.

Artikel door

Frankrijk tv’s

schrijfcultuur

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

“Vanwege de annulering van de Rage Against the European Machine Tour om medische redenen, moeten we helaas de annulering op dinsdag 30 augustus 2022 aankondigen.” Met deze paar woorden op Twitter spraken de organisatoren van Rock en Seine hun spijt uit over de annulering van het concert van de Amerikaanse rockband.

Dit zou het enige Rage Against The Machine-concert in 2022 in Frankrijk zijn. Na de droevige aankondiging van de annulering, Het Parijse Rock en Seine Festival heeft aangekondigd dat de hele dag is afgelast, wat aangeeft dat kijkers hun tickets kunnen verzilveren. Dit was de laatste dag van het festival Het herbergt ook punkbands Frank Carter en de ratelslangen En de Peugeot Crash Control-systeemrapzanger ausgang En de edelstenen rennen, De Frans-Amerikaans rockduo salon slangen De Liverpool-groep reptielen;

Na medisch advies werd Zack de la Rocha in augustus en september 2022 afgeraden om een ​​UK en Europese Rage Against The Machine tour te doen. Tot onze grote teleurstelling maakten we deze annulering bekend. Rage Against The Machine eindigt op 11, 12 en 14 augustus in Madison Square Garden, waarna Zack naar huis moet om uit te rusten en te revalideren. Vluchten, reistijd en strikte planning in het VK en Europa zijn te riskant voor een volledig herstel. Het spijt ons echt voor al onze fans die jaren hebben gewacht om ons te zien en we hopen dat Rage snel terug zal zijn.Dat maakte de groep bekend in een bericht dat op 11 augustus op Instagram werd geplaatst. De groepsreis begint in februari 2023 weer, maar dan in de Verenigde Staten.