Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pascal, voormalige symbolische kandidaat voor Koh Lanta, zet Denis Brogniart af (VIDEO)

Pascal, voormalige symbolische kandidaat voor Koh Lanta, zet Denis Brogniart af (VIDEO)

Voormalig Koh Lanta-genomineerde Pascal Salviani verloor tweemaal in de TPMP tegen Denis Brogniart.

Gisteren, dinsdag 21 februari, lanceerde TF1 het nieuwe seizoen van ko lanta Het wordt het heilige vuur genoemd. Dit verzamelde gemiddeld 3,80 miljoen kijkers, of 20,7% van het publiek. La Une had het slechtste publiek in zijn geschiedenis om een ​​seizoen van een survivalgame te lanceren.

Op woensdag 22 februari keerde Cyril Hannon terug naar… Raak mijn tv niet aan In deze lancering en ontvangen om te praten over Pascal Salviani, finalist van twee edities: Ko Lanta: Thailand (2016) en Koh Lanta: Slag om de kampioenen (2018). “Dit is de zwakste lancering van Koh Lanta in de geschiedenisCyril herinnert zich liefdevol.

De 55-jarige oud-avonturier van zijn kant vroeg zich af of deze relatief slechte prestatie alleen te maken had met de programmering van dinsdagavond. In de nasleep wees hij erop Recente beschuldigingen van voormalige collaborateurs Denis Brogniart tegen hem kan deze daling van het publiek verklaren. “Ja, ik heb veel gespeeld. Er waren veel schandalen. Er werd vals gespeeld en dit is het meest pijnlijke in de geschiedenis van Koh Lanta. Ik sloeg ze neer. En Denis Brogniart achteraf, dit schandaal doet pijn. Er is solidariteit met vrouwen. Er zijn zoveel vrouwen die moeten zeggen: “Ik zal haar gezicht nooit meer zien.” Ik zie het op sociale mediaantwoordde Pascal.

En om op te volgen:Het is vreselijk onderdrukt omdat ik het nogal een schandaal vind. Er zijn bijwerkingen. Ga Charlotte (Namora, noot van de redactie) en Jean-Luc, haar man, niet vragen hoe het met hen gaat. Ga het eens vragen aan het meisje dat sinds juli in de psychiatrie zit…”.

READ  Marc Lavoine vindt de vrouw waarvoor hij Les Yeux Revolver schreef: 'Het voelt raar' (uitgesloten)

Vervolgens deelde de voormalige Corsicaanse genomineerde zijn persoonlijke ervaring en zei dat hij in het verleden werd verward met de gastheer. “Ik deed 2016 op tv en voor me was een bovenmenselijk, zeer discreet, geen sociaal netwerk. Hij was kalm en we respecteerden hem omdat hij niet opdringerig was. En in 2018, toen ik deelnam aan mijn tweede Koh Lanta-toernooi, was het helemaal niet hetzelfde personage. Hij is gegroeid als animator. En dat is gewoon mij zien, hij was met stomheid geslagen. En dit gedrag heeft hij al geoefend met spelers, met andere mensen. Het gebeurde een paar weken geleden en ik dacht bij mezelf: “Eindelijk komt het uit.”Hij zei niet.

LT