Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Dit is ranzig!”  Sarah Mortensen vertelt de schermen achter de schermen van de finale van L’Abîme in France 2

“Dit is ranzig!” Sarah Mortensen vertelt de schermen achter de schermen van de finale van L’Abîme in France 2

Op woensdag 22 februari zond France 2 de laatste twee afleveringen van La Baume uit met Jil Alma en Sarah Mortensen. Laatstgenoemde keerde terug van achter de schermen van de finalewedstrijd…

Vervolg onder deze advertentie

applaus einde aan afgrond… Op woensdag 22 februari ging France 2 in première met de laatste twee afleveringen van zijn miniserie met Jill Alma en Sarah Mortensen (Komt er een seizoen 2? Antwoordt de acteur). Finale beantwoord door Hélène Souzaret met Télé-Loisirs. Van zijn kant, Lola DeWer’s vriendje V.I Astrid en Rafaël Ik heb me ook overgegeven aan enkele geheimen, waardoor meer dan één fan zal reageren!

Ik heb de hele dag zitten kwijlen! “

Onthoud: nadat ze haar geheimen aan Laurent heeft opgebiecht (gecompliceerde backstage van deze scène), wordt Elsa gearresteerd door de politie. Terwijl ik het konvooi verplaatste, deed ik alsof ik stuiptrekkingen had … Om dit allemaal mogelijk te maken, gebruikte het team grappige trucs, vertelde Sarah Mortensen aan onze collega’s vantoegewezen. “Ik moest stuiptrekken en kwijlen, wat walgelijk was! “ Ze lacht. “De man met rekwisieten heeft Italiaanse limonade gevonden: dit zijn kleine sprankelende stukjes die je in water doet en ‘pschitt’. Ze maken bubbels, ze smaken naar citroenen en maken limonade. Ik stopte deze in mijn mond en hield ze lang genoeg vast om te schuimen. Ik dacht dat ik heel erg zou stikken.” Want het vloeide natuurlijk niet uit mijn mond! Ik zat de hele dag te kwijlen. Ik spuugde op een gegeven moment uit en veegde toen mijn mond af… Het was heerlijk! ” besluit ze lachend.

Jill Alma stelde teleur met de hoorzittingen afgrond

Wat het publiek betreft, werden de laatste twee afleveringen gemiddeld bekeken door 3,37 miljoen fans, of 17,3% van het publiek voor een televisiescherm. Voor de goede orde, de eerste twee afleveringen op 8 februari verzamelden 4,35 miljoen nieuwsgierige fans, voor een marktaandeel van 19,6%, en de week daarop verzamelden afleveringen 3 en 4 3,4 miljoen fans voor een marktaandeel van 17,3%. Fans die de generatie van Alma enigszins teleurstelden, zo gaf hij toe aan onze collega’s van TVMag : “Mag ik de waarheid vertellen? Ik hoopte dat het tussen de 5,5 en 6 miljoen kijkers zou hebben.” vastleggen …