Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pas op voor valse premies van 308€, 420€ of 3000€, verkeerde informatie en oplichting! – Tuxbord

E-mailzwendel is er in overvloed. Daarom bood CAF een manier om de Fransen te beschermen door hen te herinneren aan de juiste maatregelen die ze moesten nemen.

CAF-hulp is talrijk en gevarieerd, maar pas op voor de risico’s… In feite ontvangen ontvangers regelmatig valse e-mails waarin hen wordt gevraagd om Controleer hun betalingsgegevens. Wij vertellen je alles.

CAF helpt de Fransen

In deze periode van inflatie hebben de Fransen steeds meer Moeilijker om rond te komen. Als gevolg hiervan zijn sociale CAF-uitkeringen voor veel gezinnen essentieel geworden om rond te komen.

Minister van Solidariteit, Jean-Christophe Combe, heeft onlangs de upgrade onthuld. Het wordt vanaf 1 april 2023 toegepast op CAF-voordelen.

Een herevaluatie die, zoals elk jaar, gebaseerd is op Jaarlijkse wijziging van de consumentenprijzen. Rekening houdend met de gemiddelde maandelijkse inflatiecijfers van het afgelopen jaar, zou de berekening resulteren in een stijging van 5,6%.

Zo stijgen de activiteitsbonus, de VAA en de kinderbijslag met 5,6% ten opzichte van 1 april 2022. Ter herinnering: de vervroegde herziening van 4% was Toegekend op 1 juli 2022. vanwege inflatie.

De regering is het niet vergeten en neemt het in overweging om dat in april vast te stellen. Vandaar de herwaardering Zo zal het voordeel van DLS uiteindelijk 1,6% bedragen op 1 april 2023.

Zo stijgt het actief solidariteitsinkomen op 1 april 2023 met 5,6% ten opzichte van het bedrag op 1 april 2022. Zo kan de persoon Zo gaat het alleen al van 607,75 euro naar 911,62 euro.

Tegenwoordig vertrouwen bijna 2 miljoen mensen op deze betalingen van CAF om rond te komen. Sinds 1 juli 2022 is er een bedrag binnengekomen Het effectieve solidariteitsinkomen werd vastgesteld op € 598,54.

READ  Quinté PMU - PRIX HENGST CASTLE DU BERLAIS VOORSPELLING (PRIX RENE CRAMAIL) 25 januari 2023

Steeds meer trucs

De afgelopen maanden hebben sommige websites valse informatie verspreid over de vele overheidsbeloningen. Maar, Velen van hen hebben ongelijk.

In feite zijn de voorgestelde bedragen, Hoe verleidelijk ze ook zijn, ze zijn niet oprecht. Als gevolg hiervan heeft CAF een persbericht uitgegeven om de waarheid te herstellen. “Er circuleert veel verkeerde informatie online over optionele of niet-gepubliceerde bonussen.”we leren.

En om toe te voegen: Achter deze coole krantenkoppen gaat de wens van deze sites schuil om de massa voor zich te winnen ten koste van duidelijke en geverifieerde informatie.. De Confederation of African Football (CAF) levert daarom de details Echte aanbiedingen.

Bekijk de echte beschikbare hulp waarover we het onlangs hadden. CAF geeft elk jaar veel sociale voordelen. Bepaal alvorens te bieden Niet-uitputtende lijst van sociale bijstand.

Zo vinden we het Actief Solidariteitsinkomen (RSA). Deze laatste bedraagt ​​€ 607,75 per maand. Maar dat is nog niet alles, want er is de activiteitsbonus voor 2023 van 586,23 euro per maand.

We vinden na de Toeslag voor Gehandicapten Volwassenen (AAH), 956,65 euro per maand max. Dankzij de kerstbonus 2022 konden gezinnen die er gebruik van konden maken, 152,45 euro ontvangen voor een alleenstaande zonder kinderen.

CAF waarschuwt voor valse e-mails

een aantal maanden geleden, Sommige sites beloven je ongelooflijke bedragen. Dit is het geval met dit nieuwe sociale voordeel van maximaal 3.000 euro toegekend door CAF. Deze bonus is nep en heeft nooit bestaan.

READ  Dit karaoke-eerbetoon aan Michel Sardo bestaat al heel lang voor netizens

Andere genoemde CAF-beloning: Kerstbonus 500 euro. Maar nogmaals, dit is verkeerde informatie omdat het niet de exacte som is.

Dus voel je vrij enkele sites Om de bedragen van de CAF-steun te vergroten. U moet ook op uw hoede zijn voor sommige oplichters die uw bankgegevens willen achterhalen om u te misleiden.

Sommige ontvangers ontvangen zelfs regelmatig e-mails waarin ze worden uitgenodigd om een ​​formulier in te vullen om inflatiecompensatie te ontvangen. Dit is een echte poging tot oplichting. Het beste is om te doen Beantwoord nooit een e-mail van CAF.

Er zijn ook heel wat bijkomende nummers voor het Kinderbijslagfonds (CAF). Op sociale netwerken onthoud je de organisatie Eenvoudige manieren om te voorkomen dat u wordt opgelicht.