Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Delphine Wespiser: De zoon van Benjamin Castaldi met wie ze een hechte band kreeg

Delphine Wespiser: De zoon van Benjamin Castaldi met wie ze een hechte band kreeg

Op 24 maart was Delphine Wespiser bijzonder opgetogen over het oproepen van de zoon van Benjamin Castaldi op de TPMP. Ze gaf details over wat ze aan het doen waren in hun nieuwe C8-show.

Op maandag 13 maart was het publiek verrast Delphine Wespiser niet op de set te zien Raak mijn tv niet aan. Tot verbazing van de kijkers onthulde Cyril Hannon dat ze op de set staat van een nieuw programma. Het is een nieuwe show voor C8, het zal in een regie zijn. Ze kan niet pratenVastlegging. “Ze heeft geen toegang tot haar telefoon, ze kan maar een week de Bijbel lezen‘, zoals onthuld door Cyril Hanouneh in zijn Momentum. Bovendien is Delphine Weissbizer niet de enige die deelneemt aan de Dit nieuwe aanbod sinds Zoon van Benjamin Castaldi ook betrokken.

Aanstaande vrijdag 24 maart, Delphine Whisperser Hoeveel kan niet worden verborgen Ik benaderde SimonZoon van Benjamin Castaldi. Laatstgenoemde had vorige week publiekelijk duidelijk gemaakt dat hij Delphine Wespiser via Facetime had omdat ze verloofd was met haar zoon. Ik had een openbaring voor uw zoon. Eerlijk gezegd mag je er trots op zijnToen antwoordde de jonge vrouw. “Simon, hij is een geweldige jongenvoegde ze er met een grote glimlach aan toe. Natuurlijk nam ze de tijd om een ​​beetje te evolueren door te zeggen: Hij was mijn beste vriend, mijn beste vriend, tijdens het avontuur dat we hadden.

READ  Loki: Wat vind je van de aflevering "Forever". Altijd. ' [1×06] !

Delphine Wespiser, … “Je was verliefd”

Geconfronteerd met het enthousiasme van Delphine Wespiser, neemt Benjamin Castaldi het initiatief om misverstanden te voorkomen. Hij bevestigde het feit dat de twee een relatie hadden als broer en zus. Het is net als je broer, he, het moet bepaald wordenwees erop. Was je verliefd?Dan kunnen we horen. Waarop Benjamin Castaldi meermaals ontkennend antwoordde. Delphine Weispasser legde vervolgens uit dat ze Benjamin Castaldi op Facetime had gebeld, waar ze hem vertelde dat hij “een beetje op zijn vader lijkt”. Omdat je zoon een beetje op mijn broer lijkt, antwoordde toen toen Benjamin Castaldi haar vroeg waarom. Wat zeker is, is dat Delphine Wespiser niet veel details heeft gegeven over deze nieuwe show C 8.