Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Danielle Moreau huilt: TPMP-columnist barstte in tranen uit na de voorspelling van een waarzegster

Gepresenteerd op Touche die niet in mijn positie was op vrijdag 24 maart 2023 op C8, was Danielle Moreau volledig verontrust door de voorspellingen van een waarzegger aan het einde van het programma.

Na de presentatie van Touche pas à mon poste van maandag tot en met donderdag deze week, Cyril was aanhankelijk Uitzonderlijk afwezig Van de C8-antenne op vrijdag 24 maart 2023. Morgen lieve mensen, ik zal er uitzonderlijk niet zijn. Het zal Benjamin Castaldi zijn die er zal zijn, want ik zeg je morgen dat ik een heel groot toernooi heb (van Padel, noot van de redacteur). Ik ben afwezig omdat ik morgenochtend vertrekLive aangekondigd op donderdag 23 maart 2023. Het is dus zijn officiële clown, Benjamin Castaldi, die de leiding heeft genomen over het nummer van Touche Not in My Site uitgezonden op vrijdag 24 maart 2023 op C8. De show was echter niet live, omdat deze eerder op de dag was opgenomen.

Aan het roer van het symbolische programma van C8 werd Benjamin Castaldi omringd door collega-columnisten zoals: Delphine Weisbeiser, Jean-Michel Mayer, Gilles Verdez, Jean-Pascal Lacoste, Beatrice Rosen, Maxime Genie of zelfs Daniel Moreau. Op die dag nodigde de productie van Touche pas à mon poste een waarzegster uit, die in het verleden al naar de talkshowset was gekomen. niet verrassend, Deze laatste deed veel voorspellingen over de TPMP-columnisten. Zo voorspelde ik professioneel een geweldig jaar 2023 voor Delphine Wespiser. van zijn kant, Benjamin Castaldi zou een nieuwe versie erven, maar niet vóór 2024.

READ  Robin Ostlund is benoemd tot voorzitter van de jury van het filmfestival van Cannes in 2023

TPMP: “Er komt iets vrij” door Daniel Moreau volgens een waarzegger

Daarna was het de beurt aan Daniel Moreau. Benjamin Castaldi wilde weten of de columnist eindelijk iemand zou ontmoeten. “Dus Daniel, ik zie de vergadering niet meteenDe ziener antwoordde voordat hij klaar was.Ik zal je iets vertellen, Daniël. Ik denk dat je het misschien begrijpt. Ik denk dat er relatief snel een belangrijke gebeurtenis zal zijn die je, wat mij betreft, ergens van zal bevrijdenZe zei voordat Jean-Michel Meyer scheidde: “menopauzeNa een kort lachje ging de ziener verder.Voor mij is er vandaag een persoon die je kan stoppen om verder te gaan in de relatie. Iets gaat los en laat je richting een ontmoeting gaan, maar ik voel het nog nietZe concludeerde: “Op dat moment barstte Danielle Moreau in tranen uit, voordat ze onmiddellijk werd getroost door alle andere columnisten.