Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Miss Catastrophe”: Elodie Joswin is geopereerd na een ernstige voorhoofdblessure

“Miss Catastrophe”: Elodie Joswin is geopereerd na een ernstige voorhoofdblessure

Voormalig schoonheidskoningin Elodie Goswin verdient het om de titel “Miss Disaster” te erven na een ernstige verwonding aan haar voorhoofd. Closer vertelt je dit gekke verhaal!

Op vrijdag 24 maart keerde het programma Who Can Beat Us? terug. In dit algemene kennisspel uitgezonden op M6, Elodie Joswin Zijn metgezellen Stefan Plaza, Helen Segara, Yuan Ryu en Paul El-Kharrat confronteren honderd kandidaten over hun expertise. De voormalige schoonheidskoningin van haar kant werd gevraagd naar de wereld van de media, wat bekend terrein is voor iemand die met name haar talenten als radiocolumnist gebruikte voordat ze besloot het over te dragen.De familie zit in het midden [sa] levenAlleen, de Fransen stelden hem waarschijnlijk ook allerlei vragen op medisch gebied, dit is waarom!

op Instagram, Elodie Joswin Hij liep onlangs een ernstige verwonding op aan zijn rechterwenkbrauw Goed naald patchwork. “Wees je daarvan bewustWe hebben de titel die we verdienen: Miss Disasterschrijft de moeder van Jules, Rose, Leonard en Josephine zonder te verklappen hoe ze het werk heeft gedaan.hoge modeDe onhandige schoonheidskoningin sprak haar diepste dank uit aan het verplegend personeel dat nog in de startblokken staat: “Bedankt aan iedereen in de medische professie voor jullie professionaliteit, vriendelijkheid en alles wat jullie doen.klein wondje Ze neemt veel gemakkelijker dan een bepaald deel van haar verleden…

Het is dit verleden dat Elodie Joswin met moeite aanneemt

Voordat ze een modeshowkoningin werd, Elodie Joswin Hij werkte als kassamedewerker In de Foir’Fouille-winkel. functioneren zoals elke andere a priori, met “Leuk team en gekke zomerherinneringen‘, vertrouwde ze onze collega’s toe van tv ster In januari 2015. In het verleden neemt de ster slechts een bepaald deel aan. Je tovert het tenminste met moeite tevoorschijn als je je de vroege uren van de dag herinnert en “De eerste klanten die alleen in het geheim X-films kwamen kopen.“”Ik schaamde me zo pornografie te verkopen ! legde Elodie Joswin uit, haar wangen blozend Vertrouwen in ongemakkelijke openhartigheid!

READ  Adriana Karembeu is individueel en goddelijk: haar oneindige benen onthuld onder een lange witte sluier in de buurt van Valérie Lemercier