Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eerste foto’s van Lady Gaga in kostuum op de set van de film

Eerste foto’s van Lady Gaga in kostuum op de set van de film

Foto’s van de set van het langverwachte Joker-vervolg, dat in oktober 2024 in de bioscopen te zien zal zijn, lijken te bevestigen dat de zanger Harley Quinn zal spelen tegenover Joaquin Phoenix.

Lady Gaga in Superhelden. Zaterdag verschijnt de Amerikaanse zangeres op foto’s vanaf de set Joker: Gek voor tweedoorgaan grappenmaker Gemaakt door Todd Phillips, dat plaatsvindt in New York. En je vervelende clownskostuum laat er geen twijfel over bestaan ​​welke rol je daar zult spelen.

De aanwezigheid van de zanger in het tweede deel werd vorig jaar al aangekondigd. Sindsdien heeft de regisseur haar eerste afbeelding onthuld tegenover Joaquin Phoenix, die zijn rol als Batmans aartsvijand zal hernemen. Als alle geruchten aankondigden dat ze de minnaar van de Joker, de formidabele Harley Quinn, zou spelen, dan heeft geen enkele officiële bron dit bevestigd.

Het wordt steeds moeilijker om je een ander scenario voor te stellen, omdat deze nieuwe beelden herinneren aan het kostuum en de make-up van dit personage dat in 1992 verscheen in Batman: de animatieserieen meest recent gespeeld door Margot Robbie in films zelfmoordploeg En wilde vogels.

dubbelzinnig scenario

Zoals genoemd verschillendHarley Quinn, een psychiater die verliefd wordt op de Joker terwijl hij hem probeert te genezen en zich bij hem aan te sluiten in zijn criminele carrière. Er worden geen details over de inhoud gefilterd Joker: Gek voor tweedie naar verwachting op 2 oktober 2024 in de bioscopen zal verschijnen.

Het eerste deel vertelt hoe Arthur Fleck, een ongeschikte man die door de samenleving wordt afgewezen, door beledigingen verandert in een bloeddorstige moordenaar.

READ  Donatella Madian kwalificeerde zich op de 15e plaats, haar foto

De speelfilm was een wereldwijd kritisch en commercieel succes en werd 11 keer genomineerd voor de Academy Awards van 2020, waarvan Joaquin Phoenix het beeldje voor Beste Acteur naliet. Joker: Gek voor twee Het zou een terugkeer naar het grote scherm betekenen voor Lady Gaga Een ster is geboren (2018) en Gucci-huis (2021).

De belangrijkste artikelen