Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In “The Voice” laat Abram, een straatzanger in Parijs, iedereen sprakeloos achter

In “The Voice” laat Abram, een straatzanger in Parijs, iedereen sprakeloos achter

Abram, tijdens zijn optreden in “The Voice” op TF1 op 25 maart 2023.

Audio – Dit was een van de hoogtepunten van de het geluid Zaterdag 25 maart op TF1. De 33-jarige Abram baarde opzien met zijn pianovertolking Fundamentele steen door Benjamin Clementine.

De vier coaches, Zazie, Amal Bent, Bigflo, Ollie en Viani, draaiden zich allemaal om tijdens zijn blinde optreden (Hieronder te horen in de video), steekt hun bewondering niet onder stoelen of banken.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

“Er is een geschenk (…) Het zegel dat je hebt, is je kans, oude man. (…) Velen van ons zullen naar je luisteren.”Viani reageerde vooral na het passeren van deze straatzanger in Parijs.

Gespot voor Printemps in Parijs

“Zingen op straat is delen. Het is te gek om te zien welk effect het op mensen heeft. Ik heb het geluk dat ik geweldige mensen kan ontmoeten. Het is een van de dingen die mij het meest motiveert.”Verklaarde de jonge zanger op zijn foto (In onderstaand filmpje), die zijn baan opzegt om te proberen van zijn passie te leven in de straten van de hoofdstad. wielen van het geluid had het gezien voor Printemps, rue de Comartin, Dat legt hij uit in een interview met Telestar.

Op Twitter zwijmelden veel kijkers bij zijn optreden, Het is ook te lezen in onderstaande berichten.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Zie ook op Huffpost :