Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emmanuelle Rivaseau verlaat het huis te koop en legt uit waarom ze volgend seizoen niet bij Stefan Plaza zal zijn

Emmanuelle Rivaseau verlaat het huis te koop en legt uit waarom ze volgend seizoen niet bij Stefan Plaza zal zijn

Slecht nieuws voor fans huis te koop. Emmanuelle Rivasseau, presentator van de M6-show sinds 2014, besloot een pauze te nemen om zich aan andere projecten te wijden.

Vervolg onder deze advertentie

Sinds 2007 staat Stéphane Plaza aan het roer huis te koop Op de M6, ondersteund door Sophie Ferjani sinds het begin van het avontuur. Dat was in 2014Emanuel Rivaseau Hij vervoegde het team net na het vertrek van Aurélie Hemar. En ook al hebben ze de afgelopen jaren veel gelachen, Jills vrouw Luca is nu een zeldzaamheid in de nieuwste releases. Toen ze in 2022 werd gevraagd naar een mogelijk vertrek, legde ze uit “Doe een beetjeVan filmen tot zich wijden aan andere shows zoals Plotselinge vernieuwing op vrolijk. Maar uiteindelijk, op zaterdag 25 maart, kondigde de interieurontwerper haar terugtrekking uit het programma aan.

Ik heb besloten me er volgend seizoen niet mee te bemoeien.

En onder een foto van haar met haar vriend Stefan Plaza onthult ze: “Ik heb besloten me er volgend seizoen niet mee te bemoeien. Ik hou echt van deze show, maar dit jaar heb ik veel projecten om aan te pakken en Er moesten keuzes worden gemaakt om op koers te blijven en effectief te blijven“Naast fotografie werkt ze trouwens in het vastgoed, zat ze op de redactie van een decoratiemagazine en deed ze opdrachten voor de merken Carré Blanc en Ledvance. Ze was vooral van plan om een ​​groot deel van haar energie in een nieuw project te steken. “Een grootschalig project rond het thema Ecologische Habitat, een spannend avontuur waar ik een paar weken geleden aan meedeed en waar ik pas eind dit jaar over kan vertellenze legde uit.

Emmanuel Rivasseau neemt vrijdag 31 maart afscheid van het programma

Emmanuel Rivasseau is verdrietig om teams te verlaten huis te koop. “9 jaar dat ik het plezier en de eer had om mijn kleine ‘Deco’-pootje te brengen, zal me dit jaar erg grappig maken”. Maar u moet weten hoe u rationeel kunt omgaan met uw werklast. “Ik denk dat het voor velen van u hetzelfde is, ook op uw werkterrein, om uithoudingsvermogen te behouden, uzelf te vernieuwen en plezier te hebben in uw werk, keuzes zijn essentieel… Ik hou van mijn werk bij 1 000 %, het is spannend maar ook verslavendHij bekent tegenover de persoon die op vrijdag 31 maart haar laatste optreden in het programma zal zijn.