Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beijing Express: Stierentestikels, koeiendarmen, ingewanden… een test die voor de kandidaten een marteling wordt

Beijing Express: Stierentestikels, koeiendarmen, ingewanden… een test die voor de kandidaten een marteling wordt

eenvoudig
De aflevering “Beijing Express”, die donderdagavond op M6 werd uitgezonden, nam de kandidaten mee naar Paraguay. Om in de race te blijven, moesten paren gerechten eten waar ze eerlijk gezegd van walgden.

De avonturiers van de “Beijing Express” beleefden opwinding in de aflevering die donderdagavond op M6 werd uitgezonden.De koppels vervolgden hun reis en kwamen aan in Asuncion, de hoofdstad van Paraguay. Ze moesten eerst een slingersprong van 20 meter maken voordat ze een paintballdoelwit schoten. In hun tweede taak moesten ze echt onsmakelijke gerechten proeven om in de race te blijven.

“Ik ga overgeven”?
Om de taak te voltooien, moeten ze elk de dunne darm van een koe eten! #BeijingExpress pic.twitter.com/i0hzrDn0M2

– M6 (@M6) 23 maart 2023

Laura en Alexandra moeten de testikels van de stier hebben ingeslikt. Verschrikking voor de zussen. Een van de zusters zei: “Het stinkt, het is lelijk, het plakt, het is marteling.” Shirin had het samen met haar metgezel Alexander erg moeilijk. “Zodra ik slik, ruik ik wat het ook is, want het stijgt op in de neus (…) Het is een hel.” Het is zelfs meerdere keren mislukt. Vanwege de grootte van de te eten testikels, konden de kandidaten ze niet doorslikken en moesten ze erop kauwen.

Een stierentestikel of een koeiendarm, koppels hadden het heel zwaar. De beste kandidaat is Xavier, zaakvoerder van Lorrain in concurrentie met zijn medewerkster Céline. Het is ook het paar dat als eerste de test voltooit. Netizens waren onder de indruk.

Stierenballen zijn erger dan darm???#BeijingExpress

– Delphine A ϟ \ u2b50 \ ufe0f \ u2b50 \ ufe0f \ u26bd \ ufe0f \ ud83c \ udfbe \ u270c \ ud83c \ udffe (Delphiine_A) 23 maart 2023

Het kan Xavier niet schelen, hij eet alles\ud83d\ude02\ud83d\ude02\ud83d\ude02\ud83d\ude02#BeijingExpress

– pinda. Amen 23 maart 2023

In deze aflevering met het enorme oordeel van de Outcasts, moesten Alexandra en Laura een laatste duel aangaan tegen Alexander en Shirin. Uiteindelijk verliest Laura van Shireen. Gelukkig voor de Parijse zusters was het evenement geen uitsluiting. Nieuws dat de “dog and cat” -zusters begroetten met een scène van groot gejuich. Dus gaan ze volgende week verder met het avontuur.

READ  Vincent LaGave heeft weer liefde gevonden: ontdekkingen over zijn "buitengewone" metgezel die verschrikkelijk werk levert