Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain – Real Madrid: De officiële aankondiging is klaar over Mbappé!

Paris Saint-Germain – Real Madrid: De officiële aankondiging is klaar over Mbappé!

Bernard is al sinds zijn jeugd gepassioneerd door sport, film en televisie (op het scherm en terug) en is sinds 2018 journalist bij 10 Sport. Hij is meer bedreven met een toetsenbord in zijn hand dan met een bal aan zijn voeten en besloot vooral verslag te doen . Een sport die tegelijkertijd geliefd, bekritiseerd en gehaat wordt (voetbal) en een sport die niet hetzelfde is (worstelen).

Er bestaat nu weinig twijfel over de toekomst van Kylian Mbappé, nu de aanvaller van Paris Saint-Germain zijn baas heeft geïnformeerd over zijn wens om de club te verlaten zodra zijn contract afloopt. Op dit moment heeft de hoofdstadclub het nieuws nog niet officieel bekendgemaakt, een aankondiging die zou moeten komen zodra de speler zijn nieuwe huurcontract bij Real Madrid tekent.

Zeven jaar later Paris Saint GermainEn in veel tv-series over zijn toekomst nam Kylian Mbappé aan het einde van het seizoen de beslissing om zijn koffers te pakken. voorzichtig zijn, Nasser Al Khulaifi Er kan nu een blik worden geworpen op de opvolging van de Franse international met de rest van het management. Uitkomst van de zaak Mbappé Het is onvermijdelijk, maar er is nog geen officiële aankondiging gedaan. de Paris Saint Germain En Killian Mbappé U wacht op een specifiek tijdstip om te communiceren.

Wees geduldig vóór de officiële aankondiging

volgens Fabrizio RomanoWe moeten nog wachten voordat we Rahel zien Kylian Mbappé Het is officieel. ” Mij ​​is verteld dat dit zal gebeuren zodra Mbappé officieel het contract bij Real Madrid tekent. Ze wachten op deze stap “, hij legt uit Uitgepakt.

“Er is nog geen officieel contract getekend met Real Madrid.”

Terwijl Marka Deze week aangekondigd Killian Mbappé hebben zich er al toe verbonden WAAR MadridDat zal niet het geval zijn. ” Een officieel contract met Real Madrid is nog niet getekend“, bevestigt de journalist. Het feit dat Mbappé Paris Saint-Germain op de hoogte bracht van zijn besluit om te vertrekken, was een cruciaal moment in deze saga, en hij zal hen opnieuw informeren wanneer hij zijn contract bij Real Madrid tekent. Op dat moment zullen de speler en de Ligue 1-club samen een officiële aankondiging doen. “Dus wees geduldig, ook al is het een club Merengue Meer dan ooit loopt het land voorop bij het verwezenlijken van zijn hoogste prioriteit.

READ  In Qatar heeft de verwachte komst van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain voorlopig slechts een zwakke weerklank gevonden.