Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain – Real Madrid: Aanklacht tegen een “ernstig” probleem voor Mbappé

Paris Saint-Germain – Real Madrid: Aanklacht tegen een “ernstig” probleem voor Mbappé

Bernard Colas

journalist

Gepassioneerd door sport, film en televisie (op het scherm en achter de schermen) sinds zijn kindertijd, is Bernard sinds 2018 journalist bij 10 Sport. Hij is meer bedreven met het toetsenbord in zijn hand dan met de bal aan zijn voeten en besloot zijn wezen te bedekken geliefde sport die tegelijkertijd bekritiseerd en gehaat wordt (voetbal) En het is niet één sport (worstelen).

Geen wonder voor Kylian Mbappe tegen Spanje (1-2). Terwijl de Euros worstelden met slechts één doelpunt (vanaf de strafschopstip) in vijf wedstrijden, slaagde de nummer 10 van de Blues er dinsdagavond niet in om zijn ploeg naar de overwinning te leiden, ondanks een assist van Randall Kolo Mwani. In de ogen van Daniel Riolo zit het probleem diep.

Lijden sinds het begin van Euro 2024, Kylian Mbappé Tegen Spanje (1-2) werd hij niet wakker. Zonder zijn masker voor de halve finales was de Franse aanvoerder opnieuw teleurgesteld, omdat hij na twee doelpunten van thuis en uit niet in staat was het verschil te maken en het Franse team nieuw leven in te blazen. Rojageregistreerd door Lamin Yamal (21′) f Dani Olmo (25′) die reageerde met de openingsscore Randall Kolo Mwani (9 ‘). “ Mijn concurrentie was zwaar. Ze is een mislukking. Ik had de ambitie om Europees kampioen te worden, en ik had de ambitie om een ​​goed Europees kampioenschap te hebben. Ik heb het niet gedaan. Het is een teleurstellingeen gunst Kylian Mbappé In een gemengd gebied. We hebben niet genoeg gedaan om de finale te bereiken. Nu moeten we verder. Het is een lang jaar geweest. Ik ga rusten. Voetbal is simpel: je bent goed of je bent niet goed. Ik was niet goed. “In de ogen Daniël RioluHet probleem zit nu diep voor de oud-speler Paris Saint Germainwordt verwacht om Real Madrid.

READ  Kim Poetin herontdekte het plezier van skateboarden

“Het probleem van Mbappé lijkt ernstiger dan we denken.”

De Franse ploeg moest hem na vorig jaar (bij Paris Saint-Germain) even laten ademen. (…) Het probleem van Mbappe lijkt ernstiger dan we denken, omdat het zorgwekkend is om naar dit lage niveau te gaanvoorbestemd Daniëlle Riolo op RMC. Niemand gooit iets weg, we kunnen alleen maar zeggen dat het momenteel een ramp is “.

“Alles voor Kyky, het werkt niet meer.”

De journalist verzuimt nooit tactieken aan te wijzen Blues : ” De limiet van deze catastrofe is ook de limiet van Didier Deschamps. Geen match, alles voor Kyky (Mbappé). Tijdens het WK in Qatar ga je naar de finale omdat Mbappé je daar brengt door wonderen te verrichten, vooral in de finale. Maar sindsdien gaat het niet goed. Alles voor Kiki, het werkt niet meer, het is voorbij. Er is niks over “.