Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Oranje-international Jackie Groen staat op het punt om te tekenen

Paris Saint-Germain: Oranje-international Jackie Groen staat op het punt om te tekenen

Paris Saint-Germain is sterk in beweging om het middenveld te versterken. Na de komst van Orien-Jean-Francois van de Parijse voetbalclub en de recente aanwinst van de Chinese international Yang Lina die voor het seizoen gehuurd wordt van Shanghai Shenli, staat de hoofdstadclub op het punt de werving van Jackie Gronin, middenvelder van Manchester United en de Nederlandse internationaal (90). kappen).

Zoals op 23 augustus op onze website werd vermeld, is PSG al enkele weken in gesprek met de 27-jarige en nu is een overeenkomst nabij. In feite moet de Engelse club ermee instemmen haar vrij te laten in ruil voor een transfersom van één jaar vanaf het einde van haar contract. Het transactiebedrag wordt niet verrekend. Volgens onze informatie bevindt Jackie Groenen zich nog steeds in Frankrijk. Ze was dinsdag in het Boujefal Training Center waar ze de staf en enkele van haar toekomstige teamgenoten kon ontmoeten.

Il s’agit-là d’un joli coup pour Paris qui a ciblé de longue date le profil de Jackie Groenen voor het milieu van het terrein après les départs ceté d’Aminata Diallo, Léa Khelifi, Sara Däbritz en Luana Einde van de decennium. Khaira Hamraoui, die uit de groep werd gelaten, maakt geen deel uit van de plannen van PSG voor dit seizoen. Jacqui Gronin, Europees kampioen met Nederland in 2017, heeft een indrukwekkend cv: Chelsea (2014-2015), de thuisbasis van Bobbel (België), ontwikkelde zich in Frankfurt (2015-2019) voordat hij sindsdien bij Manchester United kwam.

Parallel aan dit bijna volledige dossier blijft Paris Saint-Germain de komst van een nieuwe doelman bestuderen. Lyonnaise Sarah Bouhaddi blijft een serieuze optie, ondanks de terughoudendheid van veel kaderleden. Er zijn weer gesprekken aan de gang. Tot slot wordt de komst van een Congolese spits overwogen.

READ  Mbappé stop en installeer ASSE en Reims vielen beslissingen!