Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Igor Theodor (OM): ‘Overduidelijke vermoeidheid en veel blessures’

Igor Theodor (OM-coach, 0-1 verloren van Frankfurt): “We gingen heel langzaam de wedstrijd in, alsof we fans waren van deze Champions League-wedstrijd thuis. We waren erg traag om op te bouwen en maakten niet het verschil voorin.”

In de tweede helft betaalden we en verdienden we een doelpunt. Hij bereikte het niet en uiteindelijk verloren we van een sterk team. Het was de derde wedstrijd in zes dagen, er is duidelijk vermoeidheid en veel blessures. We eindigen met slechts één verdediger en twee spelers die passen missen die ze normaal niet doen.

Zondag zullen we zien welke verdediging we zullen kunnen samenstellen. We hebben veel problemen in deze sector. Ik heb de wijzigingen aangebracht omdat ik iets anders nodig had. Degenen die binnenkwamen, brachten veel binnen. Ze hadden niet veel controle, de eerste periode was een beetje gebalanceerd, ook al is het waar dat we niet veel voorin creëerden. In de tweede hebben we echt betaald. We komen uit de vierde hoed en proberen ons best te doen. Vandaag hebben we verloren, maar we hebben alles gegeven. Qua spel is het niet onze beste game. We spelen wedstrijd drie zonder account en bereiden ons voor zoals we gewoonlijk doen. »

In de tweede helft probeerden we druk uit te oefenen om de score terug te brengen, maar hij miste dat laatste gebaar en dit doelpunt zou beloond moeten worden. We moeten ook niet alles weggooien en blijven werken. Dat is niet genoeg in de Champions League. Ze brachten ons in een moeilijke situatie, de tegenstanders kijken naar ons in de video, we probeerden ze hoog te verhogen, maar ze vonden ruimte achter onze rug.

In de tweede helft gingen we meer voor hen, en de schok kwam met ons, maar we slaagden er niet in om dit doelpunt te scoren om deze wedstrijd aan te wakkeren en te winnen. […] Ik denk dat we niet ver zijn, maar het is niet genoeg, je moet goals maken om in de Champions League te staan. »