Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Een gevecht met Mbappé en Luis Enrique imiteert Real Madrid

Paris Saint-Germain: Een gevecht met Mbappé en Luis Enrique imiteert Real Madrid

Voetbal – Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain: Een gevecht met Mbappé en Luis Enrique imiteert Real Madrid

Gepubliceerd op 4 april 2024 om 01.30 uur

Ik behaalde een masterdiploma in internationaal recht en aan het einde van mijn universitaire carrière besefte ik dat het belangrijk was om me te ontwikkelen op een gebied dat ik waardeerde. Van de ene op de andere dag besloot ik een einde te maken aan de droom van mijn ouders, die mij zagen als een toekomstige advocaat, om de kost te verdienen met mijn passie: sport. Sindsdien heb ik transferperiodes en sportnieuws besproken, in een poging de lezers zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Luis Enrique bestuurt Kylian Mbappé zoals hij wil. Ondanks de kritiek op zijn keuzes blijft de Spaanse coach bij zijn standpunt en wil hij de speeltijd van zijn ster beperken om zich beter voor te bereiden op volgend seizoen. Een beslissing die niet unaniem was, maar die werd verwelkomd door Alexandre Ruiz, een journalist in de Franse Liga.

tussen Kylian Mbappé En voor Luis Enrique kunnen de spanningen snel escaleren. Als een speler start in de Franse beker vs Ren Woensdagavond is dat niet altijd het geval. In het toernooi is Mbappe niet langer een outcast. Vrijgegeven na het uur tegen'Oh Afgelopen zondag uitte de wereldkampioen van 2018 bij het betreden van de kleedkamer zijn ergernis. De situatie kan verslechteren als de situatie blijft zoals ze is.

Ruiz prijst het management van Luis Enrique

Maar voor sommige journalisten. Luis Enrique Neemt voorbeeldgedrag aan. Dit is de situatieAlexander Ruiz, Journalist L Franse Liga 1 En kom langs Kadena Cob Deze woensdag; “ Er zijn verschillende dingen. De mensen achter Mbappé zien hem niet goed presteren, maar de resultaten zijn in het voordeel van de coach. Hij gedraagt ​​zich op dezelfde manier met de zwaargewichten in het team. Op dezelfde manier handelt hij met de zwaargewichten in het team, met de visie van de groep en het behalen van het best mogelijke resultaat “De journalist bevestigde het.

READ  Europese Kampioenschappen: De editie van 2024 wordt gehouden in België

“Ancelotti leidt ook zijn groep.”

Ruiz Hij aarzelde niet om deze situatie met een andere te vergelijken Carlo Ancelotti En gebaseerd op Luka ModricEn ook aan het einde van zijn contract Real Madrid. “ Er zijn er veel te zien in de video's. Wat hij doet is eerder met andere sterren gebeurd. Treedt op en leidt deze groep. Nasser Al-Khelaifi heeft hem volledig tot zijn recht laten komen en denkt al aan volgend jaar. Dit lijkt mij normaal. Ancelotti leidt bijvoorbeeld zijn groep » heeft de journalist geïnitieerd.