Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Barcelona krijgt al een grote impuls voorafgaand aan de confrontatie

Paris Saint-Germain: Barcelona krijgt al een grote impuls voorafgaand aan de confrontatie

Voetbal – Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain: Barcelona krijgt al een grote impuls voorafgaand aan de confrontatie

Geplaatst op 17 maart 2024 om 12:15 uur

Bij de loting voor de kwartfinales van de Champions League erfde Paris Saint-Germain FC Barcelona. Vóór deze schok kampte de hoofdstadclub al met een groot nadeel. Eigenlijk heeft Paris Saint-Germain nog drie wedstrijden te spelen voor deze derby, terwijl Barcelona er maar één heeft.

Na het elimineren Echte Sociedad In de ronde van 16 Champions Leaguede Paris Saint Germain Hij kent zijn volgende tegenstander. Hij zal het inderdaad opnemen tegen de hoofdstadclub FCB Op 10 april in Princes Park, alvorens af te reizen naar Catalonië Op 16 april.

Twee of drie dagen rust voor Paris Saint-Germain

Vóór de eerste etappe van de kwartfinales Champions League tegen de FCB, de Paris Saint Germain Hij is al in het nadeel. Na de internationale pauze was hij aanvoerder van de club Luis Enrique In plaats daarvan heeft hij nog drie wedstrijden te spelen Barcelona Er staat slechts één vergadering op de planning.

10 dagen rust voor FC Barcelona

Preciezer, Paris Saint Germain ConfrontatieOh 31 maart tot wielerbaan, vóór ontvangst Rennes-stadion, Dan Claremont in Prinsenpark, Dit is op 3 en 6 (of 7) april. Van zijn kant zei hij: FCB Hij heeft een ontmoeting met Las Palmas Op 30 maart. Dus, Barcelona Hij krijgt tien dagen rust vóór de eerste etappe van de kwartfinale Champions League, Tegen twee of drie l Paris Saint Germain.