Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Parijs: Waarom werden er “zombies” gezien in de straten van de hoofdstad?

Parijs: Waarom werden er “zombies” gezien in de straten van de hoofdstad?

Het is een grappig gevoel om zombies van aangezicht tot aangezicht te ontmoeten in het midden van Parijs. Maar dat overkwam onlangs veel inwoners van D.C. tijdens het filmen in hun buurt.

Zombie-alarm in Parijs. Tientallen figuranten vermomd als de ondoden zorgden vorige week voor onenigheid in de hoofdstad. Ze namen deel aan de verfilming van een spin-off of spin-off van de Amerikaanse serie The Walking Dead, opgedragen aan een van de hoofdpersonages, Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus.

Het einde van de mondiale atmosfeer

Hiervoor werd een aantal scènes gefilmd in Parijs, waar een levensgrote chaos-set werd opgesteld. Gebroken ruiten, autowrakken en andere vuilnisbakken… Sommige straten van de hoofdstad zijn voor de gelegenheid in de apocalyps ontstaan.

Iets dat de buurt verbaast, zich niet noodzakelijkerwijs bewust van deze vreemde reis. In een video die op het sociale netwerk TikTok is geplaatst, zien we een vrouwelijke bewoner uit het gebouw komen en de “zombie” vragen in welke richting ze zou kunnen gaan om de schietpartij niet te verstoren.

Er werden ook andere scènes gefilmd in de regio, zoals Saint-Geneviève-des-Bois, in Essonne (91), vorige week. Maar het team moet ook naar Mont-Saint-Michel, in Guadalcanal, in Normandië, om het filmen in stijl af te ronden.

Een show die fans van de serie een voorproefje kan geven, die nog wat langer zullen moeten wachten voordat ze deze spin-off in wording kunnen zien, die als eerste in de Verenigde Staten zal worden uitgezonden.

READ  Dancing with the Stars, Again: Trailer onthuld en cast binnenkort aangekondigd?