Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paniek in vliegtuig tijdens vlucht Toulouse-Rennes richting Bordeaux

Zaterdag 16 oktober 2021: Passagiers van een easyJet-vlucht van Toulouse naar Rennes worden vanwege weersomstandigheden omgeleid naar Bordeaux terwijl ze boven hun bestemming reizen. Resultaat: 5 uur te laat.

Het is een reis die passagiers op een easyJet-vlucht veel ongemak zal bezorgen, wat ze zich waarschijnlijk nog lang zullen herinneren. Op zaterdag 16 oktober had het vliegtuig dat van de luchthaven Toulouse-Blagnac naar Rennes vertrok de hele dag pech, Zoals gemeld door onze collega’s uit France Bleu.

Weggaan zet de toon. Het vliegtuig zou om 07.45 uur opstijgen, om 9.00 uur in Rennes aankomen, en uiteindelijk zal het vliegtuig over een uur en 15 minuten opstijgen. Probleem: ik bereikte de buitenwijken van Breton en door het slechte weer kon het niet landen.

Meer dan vijf uur te laat

Daarom zal het vliegtuig ongeveer 40 minuten over de lucht van Rouen vliegen, voordat het uiteindelijk uitwijkt naar Bordeaux. Het landde pas om 12.30 uur. Een journalist, aanwezig in het vliegtuig, plaatste op haar Twitter-account een bericht met de vermelding “moeilijke dagTerwijl je probeert lid te worden van een goedkoop bedrijf.

Na een tankpauze hervatte het vliegtuig zijn vlucht rond 13:00 uur en arriveerde uiteindelijk veilig in Rennes rond 14:15 uur. of meer dan vijf uur te laat.

READ  Kaseya worstelt om haar servers veilig opnieuw op te starten

Op haar website verontschuldigde de luchtvaartmaatschappij zich voor het omleiden van het vliegtuig naar Bordeaux.

Lees verder over deze onderwerpen