Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Palworld's beste elektrische vrienden

Palworld's beste elektrische vrienden

In Palworld kunnen vrienden van het Electric-type het meest destructief zijn in gevechten. Hoewel het type Vuur de beste keuze is bij opgelopen schade, gaat er niets boven Hoogspanning.

Er zijn negen elementen in Palworld waar spelers voor kunnen vechten, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Hoewel ze zwak zijn tegen vrienden van het grondtype, hebben vrienden van het elektrische type veel te bieden in termen van pure schade.

Bovendien zijn er genoeg watervrienden om te verzamelen in Palworld, waaronder enkele van de beste Alpha-vrienden in het spel, en een geschikte elektrische metgezel maakt het werken met deze epische ontmoetingen relatief eenvoudig.

Artikel gaat verder na advertentie

Hier zijn de beste vrienden van het Electric-type tot niveau 50.

Rayhound

Zakpaar
 • Vriendelijk : elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Crazy Jumper – Kan gebruikt worden als mobiliteitsstandaard. Maakt het gebruik van dubbele sprongen mogelijk bij montage.
 • Mogelijkheid om te werken : Energieopwekkingsniveau 2

Hoewel hij niet de nuttigste metgezel in de basis is, is Rayhound een absoluut beest in de strijd. Hij veroorzaakt een aantal van de beste gerichte en groepsschade op middenniveaus, en is bijna in staat om in zijn eentje een kerker leeg te maken.

Het feit dat hij kan worden gemonteerd, maakt hem tot een vriend tijdens het wachten op snellere vluchtsteunen.

relaxbron lux

Zakpaar
 • Vriendelijk : elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Rocket Party – Kan gebruikt worden als draagbare standaard. Maakt het mogelijk om snel vuur te gebruiken op de raketwerper wanneer deze is gemonteerd.
 • Mogelijkheid om te werken : Energieopwekkingsniveau 3, transportniveau 1.

Relaxaurus Lux lijkt erg op zijn tegenhanger van het Water-type en is een goede keuze voor zware gevechten. Niet alleen zorgt zijn grote gezondheidsvoorraad ervoor dat hij moeilijk neer te halen is, maar hij kan ook worden gemonteerd, wat een geweldig uitkijkpunt biedt voor het gebruik van de snelvuurraketwerper tegen ongelukkige vijanden.

Artikel gaat verder na advertentie

Het heeft een actievermogen van niveau 3 voor energieopwekking dat erg handig is voor je basis, en het is ook een transporter van niveau 1, die nergens mee knoeit.

Univolt

Univolt in PalworldZakpaar
 • Vriendelijk : elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Lightning Bolt – Kan gebruikt worden als mobiele houder. Geeft de speler elektrische aanvallen terwijl hij gemonteerd is.
 • Mogelijkheid om te werken :Slachtniveau 1, Energieopwekkingsniveau 2.

Het is moeilijk om Univolt en Rayhound op de lijst te scheiden, omdat ze zo op elkaar lijken. Beide kunnen als standaard worden gebruikt en kunnen ongelooflijke schade aan vijanden toebrengen. Univolt heeft echter twee duidelijke voordelen ten opzichte van zijn tegenhanger bij honden.

De eerste is zijn Partner-vaardigheid, die elektrische schade toevoegt aan alle aanvallen die de speler uitvoert. Dit is beter dan de dubbele sprongboost van Rayhound, omdat het vaker nuttig is. Univolt biedt ook meer dankzij zijn vermogen om te werken in de slacht- en energieopwekkingssector.

Artikel gaat verder na advertentie

Vuurtoren

Vuurtoren in PalworldZakpaar
 • Vriendelijk : elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Onweer – Kan gebruikt worden als vliegend rijdier. Indien gemonteerd, geeft dit de speler aanvallen van het type Elektrisch.
 • Mogelijkheid om te werken : Transmissieniveau 3, Energieopwekkingsniveau 2, Montageniveau 1.

De Beakon is een van de weinige elektrische buddy's die als vogelstandaard kan worden gebruikt. In dit opzicht is hij een uitstekende metgezel. Het geeft niet alleen dezelfde elektrische boost aan de aanvallen van de speler, maar veroorzaakt op zichzelf ook een enorm schadepotentieel.

Niet alleen dat, maar Beakon is een geweldige metgezel om in je basis te werken. Zoals veel vrienden op deze lijst heeft hij niveau 2 energieopwekking, maar hij heeft ook niveau 1 verzamelen en niveau 3 overdracht op zijn kaartspel. Koop er een en u kunt in een mum van tijd verhuizen wat u wilt.

Artikel gaat verder na advertentie

Musanda Lux

 • Vriendelijk : elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Pandanade – Kan gebruikt worden als draagbare standaard. Maakt het gebruik van snelvuur mogelijk vanaf een granaatwerper, indien gemonteerd.
 • Mogelijkheid om te werken : Handarbeid niveau 2, slachtniveau 2, transportniveau 3, energieopwekkingsniveau 3

Laat je niet misleiden door het schattige oranje uiterlijk van de panda; Musanda Lux heeft een krachtige klap. Naast de grote schade kan de speler ook een granaatwerper afvuren terwijl hij gemonteerd is, met een vergelijkbaar mechanisme als Grizzbolt en Relaxaurus Lux.

Zijn echte kracht komt echter in het kamp, ​​waar hij een van de meest veelzijdige sidekicks in het hele spel is. Hij heeft op dit niveau drie van de beste algemene vaardigheden in het spel en voegt energieopwekking van niveau 2 toe aan de vergelijking voor nog meer ervaring.

Artikel gaat verder na advertentie

grisebolt

Grizzbolt in PalworldZakpaar
 • Vriendelijk : elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Gele tank – kan gebruikt worden als standaard voor transport. Maakt snel vuurgebruik mogelijk met de minigun, indien gemonteerd.
 • Mogelijkheid om te werken : Handarbeid niveau 2, slachtniveau 2, transportniveau 3, energieopwekkingsniveau 3.

Grizzbolt werd misschien wel de meest herkenbare persoon in Palworld en het gezicht van de franchise als geheel. Als de eerste Tower Pal Boss-spelers in het spel tegenkomen, zal het niet lang duren voordat ze beseffen dat hij een behoorlijk verwoestende speler is. Voeg daarbij de spray die gebruikt kan worden na het installeren van de mind, en niets zal je weerstaan.

READ  Cinematic Trailer, Recommended Systems en een Layers of Fear-demo komen eraan

Tot overmaat van ramp is Grizzbolt ook erg handig rond de basis. Het is een zeer efficiënt middel om goederen te vervoeren en de Pal heeft de hoogste energieopwekking in het spel (samen met de Orserk). Hij kan ook bijdragen aan handenarbeid en slachtpartijen.

Artikel gaat verder na advertentie

Orsirk

Orsirk in PalworldZakpaar
 • Vriendelijk :Draak/Elektriciteit
 • Partnervaardigheid : Thunder Dragon – Als je ernaast vecht, neemt het aantal verkregen items toe als je een vriend van het type Water verslaat.
 • Mogelijkheid om te werken : Energieopwekking niveau 4, handarbeid niveau 2, transportniveau 3.

Het is op zijn minst moeilijk te zeggen wie een betere elektrische vriend is tussen Orserk of Grizzbolt. Ze delen allebei drie van dezelfde functionele vaardigheden en veroorzaken vergelijkbare schadeniveaus in gevechten (hoewel Orserk iets superieur is).

Het belangrijkste voordeel van Orserk komt voort uit het extra Dragon-type, waardoor het gemakkelijker een aantal van Palworld's grootste bedreigingen kan aanpakken dan Grizzbolt. Het is ook een betere vriend om te gebruiken voor de landbouw, dankzij de bonuspartnervaardigheidsbuit.

Artikel gaat verder na advertentie

Bekijk gerust onze Palworld-pagina voor het laatste nieuws, evenals onze gidsen:

Tabel met elementen | Geluksvriend | Onderwijsgids Maximaal niveau | Soorten eieren | serverstatus | Verander je uiterlijk