Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Buiten Skyrim heeft Starfield al 97% van zijn spelers op Steam verloren

Buiten Skyrim heeft Starfield al 97% van zijn spelers op Steam verloren

Als u te veel verwacht, zult u zeker teleurgesteld worden. Nee, Sterrenveld Het is geen leuke revolutie en het zal ook niet zo belangrijk zijn Red Dead Redemption 2, onnauwkeurige gameplay en twijfelachtige ontwerpkeuzes. Een van de meest prominente van deze problemen is de onmogelijkheid om welk transportmiddel dan ook te gebruiken of de relatieve traagheid van de gevechten.

Het lijdt geen twijfel dat het idee van ‘snel reizen’ en, meer in het algemeen, het beheer van ruimtevervoer een reëel probleem is. Sterrenveld Het is ook op puur technisch vlak niet het meest succesvolle spel dankzij de verouderde grafische engine en de talloze kleine laadschermen. Ten slotte is het de algemene ergonomie van de gebruikersinterface die voortkomt uit een enigszins verwrongen geest waar we spijt van hebben.

We hebben er spijt van, zeker, maar niet op het punt dat we het plezier van het verkennen bederven. Minder compact, maar ook toegankelijker dan die in Geen hemelmanDit zorgt ervoor dat je vooruit wilt en het is moeilijk om van een planeet te vertrekken zonder een “volledige analist”. De meerdere facties en hun missies zorgen er ook voor dat we niet verdwalen, ook al is de inhoud werkelijk uitzonderlijk.

Dit alles wil zeggen dat het recept van Bethesda nog steeds goed werkt, vooral omdat het hier vernieuwd is met een ruimtethema, wat genoeg is om sommige aarzelende spelers te overtuigen. Degenen die zich verzetten tegen de stijl van Bethesda zullen hun oordeel niet herzien. Aan de andere kant dit Sterrenveld Het is ongetwijfeld de beste toegangspoort tot de games van de Amerikaanse studio. We gaan terug!

READ  Terminator-film binnenkort werkelijkheid met eerste 'levende' robothuid?