Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eén Pokémon Go-speler had een geweldige mo-hit

Eén Pokémon Go-speler had een geweldige mo-hit

Gaston Cooney

Een bijzonder gelukkige Pokémon Go-speler bedankt Arceus, nadat hij eindelijk een veldonderzoeksmissie heeft voltooid waar jaren aan werd gewerkt, en de beloning was beter dan hij zich had kunnen voorstellen.

In Pokémon is het aangaan van de eindeloze zoektocht die bekend staat als “Catch Them All” één ding. Maar als je ook maar enigszins geïnteresseerd bent in competitieve gevechten, is het vinden van zeldzame Pokémon met goede statistieken een hele andere uitdaging.

Pokémon Go heeft een speciale gevechtsscène, maar met beperkingen op het vangen en verhandelen die niet bestaan ​​in de hoofdspellen, is het vinden van Pokémon met goede statistieken zelfs nog belangrijker. Geen pepermuntjes of capsules hier.

Artikel gaat verder na advertentie

Dus een Pokémon Go-speler beschouwt zichzelf als gelukkig nadat hij eindelijk een veldonderzoeksmissie heeft voltooid waar al jaren aan wordt gewerkt, omdat zijn beloning zo goed mogelijk was.

Lucky Pokémon Go-speler krijgt de perfecte miauw tijdens een veldonderzoeksmissie

Een Pokémon Go-speler met de naam u/jasdanu_36 deelde een bericht op Reddit, waarin hij trots een zeer gelukkige vangst liet zien waarbij hij na jaren van inspanning een Mew met perfecte statistieken kon bemachtigen tijdens een veldonderzoeksmissie.

Ze delen opmerkingen naast het bericht en zeggen: “De Goden van het Willekeur hebben mij gezegend!”

Artikel gaat verder na advertentie

Vervolgens leggen ze het in meer detail uit en voegen ze toe: “Gisteravond gepost over het eindelijk kunnen evolueren van een Magikarp om de 'Legendary Discovery Special Study' te voltooien. Nou, ik heb dat net afgerond en kreeg een perfecte miauw. Ik kan het niet geloven. Al die jaren en de studie in de wacht gezet en het eindigt met een 4*”.

Andere spelers deelden hun verbazing en jaloezie in de reacties, waarbij één zei: “Jezus, ik zie wat U voor anderen hebt gedaan en ik wil het ook voor mezelf.”

Een andere speler maakt van de gelegenheid gebruik om zijn gevangenschap te tonen en reageert door te zeggen: “Niet om op te scheppen, maar ik heb een gelukkige Shundo, een gezuiverde Mewtwo.”.

Artikel gaat verder na advertentie

Ondertussen vertelde een van de spelers dat ze dezelfde prestatie hadden geleverd en zei: “Ik kreeg ook 100% Mew, ik gebruik het in mijn Hoofdklasse-team om mijn zwakke punten te verbergen.”.

De persoon achter het originele bericht antwoordt: “Ik had niet verwacht dat ik een goede zou krijgen. Naarmate het Dragon-evenement vorderde, kreeg ik over de hele linie alleen maar waardeloze infusen. Het was dus een aangename verrassing om een ​​4*-hotel te zien.”

Ten slotte moedigt een andere speler hen aan om een ​​hoger niveau te bereiken, door toe te voegen: 'Man, dit is wat je moet meenemen en gebruiken in de Major League.'

Artikel gaat verder na advertentie

Of deze speler nu besluit om de perfecte Mew onder de 1.500 CP te houden voor de Grand League of hem te trainen om tegen de beste in de Ultra League te strijden, deze kleine Mew wordt een ster op Pokémon Go Battle Day 2024.