Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Overstromingen: is er een verband tussen koude druppel- en hittekoepels?

gepubliceerd

Bijwerken

Videolengte: 2 minuten.

Frankrijk 2
Artikel door

Is er een verband tussen koudedaling in Europa en hittekoepels? Journalist Chloe Neptiaan Geeft enkele antwoorden Op de set van Heures de France 2, vrijdag 16 juli.

De koude druppel is er al enkele dagen en wordt omgeven door twee hittegebieden.”Journalist Chloe legt uit Nabeidiaan, In de groep van 20 Heures de France 2. De eerste thermische zone bevindt zich in de Maghreb en Spanje, en de tweede in het noorden in Scandinavië.zoHoe heter de atmosfeer, hoe meer waterdampDe journalist voegt eraan toe. Er is een soort vocht- en warmtetank die we lekkend water noemenEr zijn ook oceanen die veel meer zullen verdampen. Al dit potentieel wordt momenteel teruggebracht door de depressie rond onze hageldruppel قطر.

Als je de wind ziet, keert het vocht terug uit de warmtegebieden. Het wordt meestal onderhouden door Scandinaviërs, en deze keer wordt het bewaard. Wanneer de hitte terugkeert naar Duitsland of Er is jicht ze heeft het koud Het veroorzaakt onweer en regen.

Met de opwarming van de aarde zullen er zeker gebieden zijn waar meer droogte zal zijn, maar er is ook kans op hevige regenval.En de journalist France Television voegt eraan toe, alvorens terug te keren naar de situatie in Frankrijk, waar hij zei:Veel afdelingen zitten nog in de oranjewake. We hebben nog steeds acht divisies in de oranje wake terwijl we kijken hoe de vloedgolf zich van stroomopwaarts naar stroomafwaarts verspreidt, maar er is geen zware regen meer te wachten op het weekend.” concluderen.

READ  Covid: hoe de bescherming van Pfizer en Astrazeneca in de loop van de maanden verzwakt