Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ousmane Dembélé verlaat Barcelona voor de Premier League

Onder grote financiële moeilijkheden wendt FC Barcelona zich tot zijn personeel om zijn bestaande kracht te consolideren. Na de zaken van Ansu Fati en Pedri te hebben afgehandeld, wendt Barcelona zich tot Ousmane Dembele.

Na de vrije start van Lionel Messi maakt Barcelona van het verlengen van zijn mannen een prioriteit. Politiek zo duidelijk zichtbaar als Barcelona heeft zojuist Ansu Fati en Pedri, twee van zijn juwelen, uitgebreid. Ondanks zijn vooruitgang zijn er andere spelers in zicht: Ronald Araujo, Gavi en Ousmane Dembele. Het geval van de Fransen ligt veel gevoeliger in het licht van zijn situatie. Komende zomer wordt een vrije start voor de Franse vleugelspeler verwacht. Een proces dat een echte erkenning zou zijn van de zwakte van de Catalaanse club toen het met meer dan 120 miljoen euro werd aangeworven bij Borussia Dortmund.

Volgens informatie van de Britse pers heeft Ousmane Dembele zijn carrière al gepland na Barcelona met zijn aankomst in Engeland. Newcastle, de nieuwe welvarende, wordt zijn toekomstige basis. Een kans voor hem om de offensieve leider te zijn van een nieuwe formatie met onevenredige ambities.

READ  Nederland en Kroatië gaan door / WK 2022 kwalificaties