Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oqee Ciné onthult nieuwe functies voor alle Freebox-abonnees

Oqee Ciné onthult nieuwe functies voor alle Freebox-abonnees

Dit weekend debuteerden 5 nieuwe films op Oqee Ciné.

Free’s AVOD-service biedt steeds vaker meer dan 500 gratis films en series op de Freebox Revolution-, Pop- en Free Devialet-speler, maar ook on-the-fly via de Oqee by Free-app en vervolgens weer via Apple TV, Android TV en browsers.

Sinds begin mei eert de Oqee Ciné wekelijks een acteur, zoals Robert D Nero En Jim Carrey. Maar deze keer is de ster van de week Jennifer Lopez. Je vindt de zangeres en actrice in U draait, hier begint de hel, Gecast door Oliver Stone Laird over Sean Penn, Billy Bob Thornton, Nick Nolte, Joaquin Phoenix en Jon Voight in zijn gekke thriller.

Heks, jij zult Ben Affleck verslaan Hij houdt van problemen Zoals in het leven. Ze is heet en pittig en racet samen met Wesley Snipes en Woody Harrelson in deze actiekomedie. geld trein.

Scarlett Johansson, Zoe Kravitz en Kate McKinnon zullen ook deel uitmaken van de film #slechtste avond, vertrok voor een weekendje weg met vrienden in Miami, wat een zeer slechte reis bleek te zijn. De cast van Oqee Ciné wordt niet verwaarloosd, want Jean Reno, Matt Dillon en Laurence Fishburne zullen hun eigen geldkaravaan regisseren in de ijzersterke film. gepantserdterwijl de brandweerlieden van New York hun moed zullen verdubbelen Seizoen 3 van Red mij helden van 9/11.

Dit artikel komt van de Univers FreeBox-website

READ  "Het doodt deze trucs!" : Een slachtoffer van "SIM-swap" ziet zijn bankrekening leeg