Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De luchtvaartmaatschappij heeft ermee ingestemd een man in vegetatieve toestand 30 miljoen dollar te betalen nadat hij is aangevallen

De luchtvaartmaatschappij heeft ermee ingestemd een man in vegetatieve toestand 30 miljoen dollar te betalen nadat hij is aangevallen

eenvoudig
De jongeman werd aangevallen door een luchthavenagent toen hij verlamd was. Nu kan hij niet meer praten en vast voedsel eten. United Airlines stemde ermee in om zijn familie $ 30 miljoen te betalen.

Nathaniel Foster Jr., ook bekend als NJ, was die dag 22 jaar oud. Toen hij op 8 februari 2019 uit het vliegtuig van United Airlines stapte, veranderde zijn leven. New Jersey, die verlamd was, werd in een rolstoel verplaatst met behulp van een beademingsapparaat en met de hulp van zijn moeder.

Toen hij uit het vliegtuig stapte, werd Nathaniel naar verluidt ‘gewelddadig’ geduwd door een ‘ramp supervisor’ om hem naar voren te duwen, volgens de klacht van zijn moeder, gerapporteerd door de British Daily Mail. Reuters. Dan zal de verlamde jongeman klagen dat hij niet meer kan ademen. De luchthavenmedewerker ‘spotte’ het hulpgeroep van de moeder en beval zelfs de dokter van de weg te gaan, waarbij hij beweerde dat de situatie onder controle was.

Acht jaar verloren levensverwachting

NJ kreeg toen een hartaanval en loopt nu levenslang “aanzienlijke” hersenschade op. Hij raakt nu in een coma waaruit hij niet kan ontsnappen. Hij kon niet meer praten en vast voedsel eten. Volgens een deskundige verloor hij acht jaar levenservaring, gaande van 39 vóór de aanval tot 31 en een half jaar. Hij is vandaag 26 jaar oud.

Na een rechtszaak aangespannen door de moeder van het slachtoffer, stemde United Airlines ermee in om de familie $ 30 miljoen te betalen. in gemeld“Luchtvaartmaatschappijen en hun contractanten moeten alles doen wat in hun macht ligt om veilige en gelijke toegang tot reizen te garanderen voor alle passagiers met een handicap die hulp zoeken”, aldus advocaten van de familie Foster. United Airlines zegt ‘blij te kunnen melden dat deze kwestie is opgelost’.

READ  Elektriciteit, gas, gezondheidskaart, maaltijdcheques...wat veranderde er op 1 augustus 2021