Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oppo Enco Free 2 echte draadloze oordopjes-test: een nieuwe concurrent verschijnt

De aanwezigheidssensoren van de Enco Free 2 deactiveren actieve ruisonderdrukking en modus “transparantie” op onze meetpop, we kunnen helaas onze gebruikelijke isolatiemeter niet aanbieden. Deze teleurstelling weerhoudt ons er niet van om u onze analyse van dit punt te geven.

De actieve ruisonderdrukking die deze koptelefoon biedt is relatief goed. De actie is vooral voelbaar, vooral bij lage frequenties en statische geluiden: het rollen van de trein, de motoren en het ventilatiegeluid worden duidelijk gedempt door de Enco Free 2. Dit heeft ook een zeer zichtbaar effect van het verminderen van het gevoel van nabijheid aan voertuigen. Klinkt rond zonder ze te wissen. Sterker nog, zoals vaak het geval is bij koptelefoons van dit kaliber en near-ear design, is isolatie in het middenbereik minder belangrijk. Zelfs als de uitkomst acceptabel blijft, slagen we er altijd in om beelden van close-up discussies waar te nemen – in de vorm van gesis, dat soms een beetje vervelend kan zijn -, wat geluid van metalen schokken (zoals rollen op een oude metrolijn, bijvoorbeeld ). ), of wat ruis van bijvoorbeeld het typen op het toetsenbord. Zelfs als u de persoonlijke ruisonderdrukkingsfunctie gebruikt, die op zijn minst het voordeel heeft dat het het gevoel van stress vermindert dat gepaard gaat met RBA-activering, verandert het isolatieniveau niet en verandert niet. Het is zo dat dit gedrag niet kan worden afgeremd.

De transparantiemodus wordt van zijn kant als het minst succesvol beschouwd. Natuurlijk kunnen we nog steeds het negatieve isolatie-effect voelen dat de hoofdtelefoon biedt, vooral in hoge tonen – wat soms een beetje vervelend kan zijn om bepaalde bronnen instinctief te positioneren – maar de weergave blijft volledig natuurlijk. Eenmaal geactiveerd, kun je omgevingsgeluiden zonder veel moeite onderscheiden.

READ  Tandenborstel die een volledige reiniging van de borstel in 10 seconden belooft