Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In verlegenheid gebracht ! Een yogaleraar werd gewelddadig aangevallen door een leguaan terwijl hij op het strand zat

Tijdens een yogasessie op het strand wordt een vrouw onaangenaam verrast door een zichtbaar hongerige leguaan.

Op het eiland van de Bahama’s is er een strand waar wit zand en turquoise water samenleven met … een kolonie leguanen. Omdat ze op deze paradijselijke plek hebben gewoond, trekken reptielen, die meestal ongevaarlijk zijn, elke dag veel nieuwsgierige mensen aan die foto’s komen maken en ze te eten geven. Op 21 augustus besloot een yogaleraar deze ongewone plek te gebruiken als achtergrond voor haar beoefening. Maar het plan liep niet zoals gepland. De jonge vrouw, die werd gefotografeerd voor haar virtuele les, deed een gebogen pose met haar arm naar achteren, toen een leguaan het gebied naderde om in haar hand te bijten. Verbaasd begon de leraar te schreeuwen terwijl ze haar handen vasthield, terwijl haar aanvaller dichtbij lag te luieren, schijnbaar zonder spijt voor zijn daad. Zelfs de paar zandkorrels die als berisping waren ontvangen, leken hem niet meer te deren. Ongeacht de scène, de scène slaagde er niet in om de netizens te amuseren, die duizenden commentatoren telden op de video, die ze meer dan 3,5 miljoen keer bekeken op Twitter.

Yogaleraar in goede vorm

Zoals een dierenexpert van The Pet Enthusiast uitlegt, heeft de leguaan “Ongelooflijk scherpe tanden“Wat als ze bijten”niet giftig”, ze kunnen veroorzakenHeilige schadeDus de yogaleraar wilde de netizen geruststellen door uit te leggen dat ze naar een dokter was gegaan die haar antibiotica had voorgeschreven en dat het goed met haar ging.

READ  Puyo en vader keren terug naar toenadering tot Les Numériques in "Call me the Director"

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen