Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oplossingen 30: Vraag een “paar maanden” om uw problemen op te lossen

PARIJS (Reuters) – De voorzitter van de raad van bestuur zei woensdag dat Solutions 30, waarvan de aandelenkoers instortte na de aanvallen van het Muddy Waters-fonds en het onvermogen van EY om zijn rekeningen te valideren, “een paar maanden” nodig had om de problemen op te lossen. .

“Ik wil alle belanghebbenden die ons al bijna 20 jaar vertrouwen, zeggen dat ze ons nog een paar maanden de tijd moeten geven om deze problemen op te lossen”, aldus Gianbeppi Fortis van BFM Business.

“We zullen de kwestie niet opgeven, we zullen de bladzijde niet omslaan, we zullen daarmee doorgaan”, zei hij en veroordeelde nogmaals de aanslagen “zonder bewijs” in de rekeningen van het bedrijf. , Gespecialiseerd in de installatie van elektriciteitsmeters, en het niet eens zijn met het standpunt van de accountantsorganisatie EY.

“Met de hulp van de Rechtbank van Koophandel van Bobigny hebben we een tussenpersoon gevraagd die ons helpt bij de onderhandelingen met EY, om met EY te verhuizen, op zoek naar een nieuwe auditor om gecertificeerde 2020-rekeningen te krijgen en te kunnen volgen,” Gianbibi Fortis drong aan. “Dit is wat we doen en we hebben maar een paar maanden nodig om dit te laten gebeuren.”

Solutions 30, dat zegt dat het ook een strafrechtelijke klacht heeft ingediend tegen het vermoeden van witwassen van geld door Muddy Waters, wordt ‘absoluut’ niet geconfronteerd met het vertrek van klanten ondanks de huidige onrust, benadrukte de voorzitter, volgens ‘het bedrijf’ (van het bedrijf) is heel simpel “De context is goed.”

“Het enige wat we nodig hebben, is dat onze belanghebbenden ons een paar maanden blijven vertrouwen, zodat we uit deze problemen kunnen komen.”

READ  De computer waarop Wikipedia is geboren, wordt geveild

Het aandeel verloor meer dan 70 procent nadat de notering maandag werd hervat nadat het sinds 10 mei was opgeschort. Dinsdag haalde het nog steeds meer dan 8%.

Zondag maakte de in Parijs genoteerde Luxemburgse Groep de beschikbaarheid bekend van haar jaarlijks financieel verslag voor 2020, dat was aangevraagd door de Autoriteit Financiële Markten (AMF), maar die geen certificering van haar rekeningen kon verkrijgen. Het EY-accountantskantoor gaf aan “geen oordeel te kunnen geven”.

De groep weerlegde de conclusie van EY dat “niet-ontdekte anomalieën significant en alomtegenwoordig kunnen zijn”.

Solutions 30 zijn vooral bekend in Frankrijk voor het installeren van Linky-meters en het aansluiten van mensen op glasvezelnetwerken.

(Bertrand Bossi, bewerkt door Patrick Vignall)