Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op weg naar TRON (TRX) adoptie als wettig betaalmiddel in Nederland?

Het Koninkrijk der Nederlanden werd gevormd door Nederland, Sint-Maarten, Aruba en Curaçao. Onlangs sprak plaatsvervanger Rolando Brison in Saint-Martin zijn wens uit om te doen zoals het eiland Dominica. De laatste heeft TRON lang geleden aangenomen als zijn officiële blockchain en wettig betaalmiddel. De regio heeft ook de Virtual Assets Act van de Eastern Caribbean Central Bank aangenomen.

Saint-Martin zal samenwerken met de TRON-blockchain

Een paar weken later Uitgifte van Dominica Currency (TMC). Op basis van TRON in Dominica wil Saint-Martin TRX accepteren. Plaatsvervangend Rolando Brison merkte inderdaad op dat Saint-Martin er baat bij zou hebben als de DRX de officiële munteenheid zou worden. Hij legde uit dat hij voor de uitvoering van een dergelijk plan het voorbeeld van het eiland Dominica zou volgen. Gevangenis geëist Een verklaring : ” Vaak zingen we de lof van andere premiers in de regio. Maar handelen in het belang van onze mensen en onze economie is waardevoller.“.

Parlementslid Bryson argumenteerde: “Het is te gevaarlijk om toe te staan ​​dat crypto volledig ongereguleerd blijft op Sint Maarten en we moeten proactief zijn.“. “Dus ik gebruik mijn recht van initiatief om deze wet naar voren te brengen met het TRON-protocol.“, hij voegde toe.

Is Tron (TRX) wettig betaalmiddel?

Bryson voerde aan dat de adoptie van TRON mogelijk zou kunnen zijn door samenwerking met andere landen, zoals St. Kitts. MP zei dat veel landen nu werken.op hun eigen juridische contractenrecht“. Merk op dat hij lang geleden suggereerde dat a Verantwoord gebruik van blockchain-technologie kan lokale economieën transformeren.

READ  Nederland heeft officieel uitgeroepen tot "watertekort".

reacties

De acceptatie van TRON in Saint-Martin komt overeen met de strategie van blockchain die algemeen geaccepteerd wil worden in de wereld. Na de aankondiging van de gevangenis nam de omvang van de gemeenschap en de vraag naar TRX aanzienlijk toe. De toename van de gemeenschapsgrootte van het native token van de TRON-blockchain is een bewijs van zijn populariteitToken.

Het TRON-project verdient alle lof Decentralisatie, waarmee u gemakkelijk geld kunt overmaken zonder tussenpersoon. Momenteel wordt de totale marktkapitalisatie van TRX geschat op $ 5,6 miljard. Analisten verwachten een flinke prijsstijging van de token in het tweede kwartaal van 2023.

Ontvang een overzicht van nieuws uit de wereld van cryptocurrency door u te abonneren op onze nieuwe service Nieuwsbrief Dagelijks en wekelijks zodat je niets essentieels Cointribune mist!

Luke Jose Adjinaco-avatar
Luke José Adjinaco

Een mislukte investering in cryptocurrency in 2017 heeft mijn enthousiasme een boost gegeven in plaats van getemperd. Dus besloot ik blockchain en zijn vele toepassingen te lezen en te begrijpen en te communiceren met mijn peninformatie met betrekking tot dit ecosysteem.